Chanel, Kenzo és Fendi különlegességekkel készül Budapest legújabb szépségápolási üzlete

2014. július 03.
Az il Bacio Beauty Shop alig pár napja nyitotta meg kapuit, máris világhírű márkák különlegességeit hozta el Budapestre. A nyitás során, az új üzlethelyiség és a több, mint 30 szépségápolási márka mellett a Guerlain valamint az Estée Lauder várta az érdeklődőket bőrápolási-, illetve illatszer tanácsadással az áruház földszintjén. Ezúttal, teljesen egyedülálló módon, a Chanel divatház szépségápolási termékeit és a Kenzo, valamint a Fendi illatszereit ismerhetik meg a látogatók egy-egy ingyenes szaktanácsadás keretein belül.

Július 3-án, csütörtökön és július 4-én, pénteken az ikonikus márka, a Chanel, személyre szóló arcápolási tanácsadással mutatja be kínálatát az il Bacio di Stile földszintjén, közvetlenül a The Beauty Shop közelében, az áruháztól megszokott ízléses és elegáns környezetben. A kifogástalan smink egyik legfontosabb alapja az ápolt bőr, így tanácsadás során szakértők segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb bőrápolási- és sminktermékeket a francia divatház beauty kínálatából, melyeket a vendégek a helyszínen ki is próbálhatnak – sőt, akár meg is vásárolhatnak az újonnan nyílt üzletben.A Chanel makeup session mellett, július 3-án, csütörtökön a látogatók a Kenzo és a Fendi illatszereivel is megismerkedhetnek, hiszen a két márka is meglepetésekkel készül az áruházban, 13:00 órától 19:00 óráig. 

A The Beauty Shopról

Egy tökéletes öltözék nem lehet igazán teljes egy gyönyörű smink és egy csábító illat nélkül. Éppen ezért az il Bacio di Stile kibővítette egyedülálló kínálatát és több, mint harminc szépségápolási márka termékével megnyitotta beauty részlegét.Az áruház földszintjén elhelyezkedő üzlethelyiségben világhírű beauty márkák és vezető divatházak szépségápolási termékcsaládjai találhatók, az il Bacio di Stile arculatához illő stílusos környezetben. A bőrápolási és sminktermékek, valamint az illatszerek többek között olyan márkákat vonultatnak fel, mint például a Lanvin, a Dior, a Givenchy, a Chanel, a Fendi, a Burberry, a Versace vagy éppen a Shiseido. Fokozza tovább az il Bacio di Stile által nyújtott vásárlási élményt és ismerje meg a professzionális szépségápolás világát Budapest legszebb multibrand áruházában!