Megfizethető trendi outfit a nyárra! – Hogy minden szem Rád szegeződjön! (X)

2014. július 04. |

Egy nyár sem az igazi addig, amíg meg nem találjuk a tökéletes fürdőruhát és az első nyári szettünket. Ez pedig nem könnyű feladat. A minőség és szépség együttállása ritka kincs, ami sokszor kérlelhetetlenül vonzza magával a magas árakat is, miközben a jó árak sokszor silány árut rejtenek. Te sem vagy hajlandó kompromisszumot kötni? Less be velünk a Premier Outlet-be!

Megfizethető trendi outfit a nyárra! – Hogy minden szem Rád szegeződjön! (X)

Kreatív válogatás
Az idei nyár fürdőruha divatja nem csak a fodros felsőrészek és a vidám virágos minták miatt formabontó, de utat enged a mi kreativitásunknak is. A nagy márkák tervezői idén nyáron nem hogy ellenzik, hanem egyenesen támogatják, hogy mi válogassuk össze a saját szettünket. Így a strandon már csak rajtunk múlik, hogy a virágos mintás fürdőruha alsóhoz egy merész, pink, fodros felsőt választunk-e, vagy inkább ragaszkodunk a virágos harmóniához. A Premier Outlet Calzedonia-Intimissi-Tezenis, Triumph és Skiny üzleteit körbejárva egy teljesen egyedi, ránk szabott bikinit állíthatunk össze, most akár több mint 70%-os kedvezménnyel.

Egyedi darabok
A nyaralás azonban nem csak a fürdőzésről szól. Miután a tökéletes fürdőruhát már kipipáltuk, eljött az ideje egy városnézésre született nyári szett összeállításának. Az egyenes szabású lezser maxiszoknya mellett az idei divatot a térd fölé érő, cukorka színekben vibráló rakott szoknyák és a pasztellszínű felsők uralják. Ha még hiányzik a szekrényedből a nyarad kedvenc ruhája, látogass el a Mango márkaboltjába, ahol már elkezdődött az akár 90%-os leárazás.

Aktív nyaralás
Amennyiben a pihenés mellé becsempészünk egy kis túrázást is, nem biztos, hogy a tavalyi mackóalsót vagy a kedvenc farmerünket kell beletuszkolni a bőröndünkbe. Az aktív pihenés akkor válik igazi élménnyé, ha minőségi, az ízületeinket is óvó és mindemellett praktikus ruházatot viselünk. Erre kézenfekvő megoldást jelentenek az adidas, Nike és Puma márkaboltjai.
A nyári bevásárló körút idén nem lehet sikertelen, hiszen egészen 2014. augusztus közepéig a leárazások leárazása akár több mint 70%-os kedvezménnyel tombol a Premier Outletben.

További információ:
A Premier Outlet a legnagyobb hazai ruházati outlet központ, amely a legnépszerűbb világmárkákat kínálja a kiskereskedelmi árhoz képest állandó 30-70%-os kedvezménnyel. A Center Budapest vonzáskörzetében, Biatorbágyon található, és közel 80 üzlettel és 1780 őrzött, ingyenes parkolóhellyel várja a vásárlókat. A Premier Outlet 15 perc alatt elérhető Budapestről autóval, 25 perc alatt pedig menetrend szerinti Volán járatokkal, amelyek a 4-es Metró kelenföldi végállomásától indulnak.

www.premieroutlet.hu
www.facebook.com/PremierOutletsCenter

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera