Újabb Furla bolt nyílt Budapesten

2014. július 18.
Második üzletét nyitotta meg Budapesten a Furla. A MOM Parkban debütáló luxusbolt megnyitójáról következik egy kis ízelítő.

Hong Kong, Peking, London, Párizs és Milánó után már a második üzletét nyitotta meg a Furla Magyarországon. A MOM Parkban található üzlethelyiséget a legfrissebb trendek szerint alakították ki, a design pedig hűen tükrözi a márka szlogenjét: „Creativity speaks Italian”. Egy gyönyörűen felújított 18. századi villa atmoszféráját idézi a helyiség, a kirakatszerű belső tér pedig egy elegáns gyűjtemény hangulatát hozza el a látogatóknak. A kialakításhoz felhasznált anyagok is a prémium minőséget tükrözik, többek között rózsafából és olasz travertin márványból készült a berendezés, emellett a meleg világítás és pasztell színek tökéletes kombinációja varázsolja meghitté, mégis elegánssá az üzletet.

A megnyitón bemutatott Prefall kollekcióban két fő irány figyelhető meg. A Sugar Rush a játékos eleganciát képviseli, így darabjaira a pasztell színek és a fényes felületek jellemzők, amelyek a hétköznapokat is felpezsdítik. Ezzel szemben a New Bon-Ton táskák a titokzatosságot testesítik meg, tökéletes kiegészítőként szolgálva az esti szettekhez és különleges, alkalmi összeállításokhoz. Ezek a kisméretű táskák színvilágban is sokkal merészebbek a Sugar Rush darabjainál, itt ugyanis a fekete, piros és metálos színek dominálnak.

A Magyarországon és a környező országokban is egyedülálló Furla üzlet a MOM Parkban várja látogatóit.

Forrás: Redlemon