Utak a szép, szebb, még szebb lakáshoz

2014. július 29.
Életünk legnagyobb beruházása a saját otthon megteremtése. Felelős döntés, amit jól át kell gondolni. Persze nyugodtan kérhetünk segítséget is – de csakis profiktól!

Ahogy az idő halad, úgy jön rá az ember, hogy bár akadnak segítők, elsősorban magára számíthat. Így van ez az otthonteremtéssel is: nem mindenki olyan szerencsés, hogy nagy értékű ingatlant örököljön, hogy aztán nemhogy magának, de gyerekeinek is megoldja az életét. Muszáj előre tervezni, és „öngondoskodni” ezen a téren is, hiszen senki nem fog helyettünk otthont teremteni nekünk. Ám ez nem jelenti azt, hogy teljesen egyedül kell boldogulnunk. Akár lakásra takarékoskodnánk, akár már ott tartunk, hogy ingatlant vegyünk, a már meglévőt felújítsuk vagy berendezzük, rengeteg döntéshelyzettel fogjuk szembetalálni magunkat. Vegyünk-e fel hitelt, és ha igen, milyet? Válasszunk inkább előtakarékossági formát? Mi az, ami nem maradhat ki egy ingatlanszerződésből? Bízzunk meg vállalkozókat, vagy amit tudunk, végezzünk el magunk? És egyáltalán: milyen stílusú legyen az az otthon, ahol egyszer majd jól érezzük magunkat, vagy amilyenbe gyermekeink jövőjét álmodjuk?

Új partner érkezik

Fontos kérdések ezek, érdemes hát egy tapasztalt félre hallgatni. Mostantól ilyen az Otthonok & Megoldások interaktív lakásportál. A Fundamenta ügyfelei már ismerik nyomtatott elődjét, mostantól azonban bárki gyűjtheti innen a tippeket a finanszírozástól az ingatlanpiaci híreken át az építészeti valamint a designkérdésekig.

A site ugyanis mindenki számára elérhető, naponta frissül, átlátható, könnyű használni. Igazi partnerünk lehet a tervezésben, ugyanis interaktív alkalmazásokat is kínál. Egyik közülük a Stíluskerék, amely a lakberendezési formák közt segít eligazodni, a Montázs nevű alkalmazás pedig egy komplett lakberendezési tervezőprogram.

Út a szép lakáshoz

A felújítás, korszerűsítés az egyik leggyakoribb hitelcél ma a Fundamentánál: minden harmadik érdeklődő gondolkodik abban, hogy lakását építse-szépítse. Sokan vannak azok, akik egy festésbe, konyhabútor-összeszerelésbe, kertrendezésbe, vagy öntözőrendszer kiépítésébe maguk vágnak bele: így jelentős összegeket takarítanak meg.

A portál a szakmai kérdésekre professzionális válaszokat ad, ám útmutatást nyújt azok számára is, akik olyan bátrak és talpraesettek, hogy maguk vállalnák a kivitelezést.

Havi negyvennégy cikk jogi, építészeti, takarékossági és lakberendezési kérdésekről, vagyis egyszerűen mindenről, az ingatlannal kapcsolatos – ezt nyújtja az új felület. Kattintson rá még ma!

www.otthonokesmegoldasok.hu