Élj környezettudatosan, pihenj a zöldben!

2014. szeptember 10.
Kibővült programkínálattal várja a családokat a Danubius Hotels szeptember 14-én, vasárnap 10.00 – 17.00 óra között  a Feneketlen-tó körüli hatalmas zöld parkban.

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott környezettudatos rendezvény immár harmadik alkalommal hívja fel a figyelmet arra, milyen fontos szerepe van rohanó világunkban a vizeknek, erdőknek, a természetes élővilágnak.

A Danubius és partnerei kicsiknek és nagyoknak szóló játékos és látványos programjai szórakoztatva tanítanak, hogyan óvhatjuk környezetünket a hétköznapokban. Lesz környezettudatos játszóház, kisállat és kutyás bemutatók, madaras és vizes játékok, kreatív foglalkozások, erdei élmény akadálypálya, mozgásprogramok, arborétum séta.

A Magyar Dal Napja alkalmából fellép a Zöld Napon Farkasházi Réka és a Tintanyúl együttes, akik nemcsak a Danubius Bubbles Club apró tagjait, de a szülőket is kellemes mesés-zenés élményekkel örvendeztetik meg. És amíg a kicsik a Danubius Bubbles Club animációs programjain játszanak vagy a hatalmas és kedves sárkányokkal ismerkednek, az anyukákat a Danubius  Hölgyklub sátorban gyógyvízkóstoló, egészségmérés, stresszoldási gyakorlatok, masszázs lehetőség, arc-, kéz- és testápolási, gyógyítási tippek várják.

A Danubius Családi Zöld Napon képviseltetik magukat a Danubius szállodák és a szállodavállalat Bubbles Club, Premier Fitness és Emporium brandjei, jelen lesz a Budai Sas Hegy Természetvédelmi Terület, a Magyar Madártani Egyesület, a Cerberos Állatvédő Egyesület, a Budai Arborétum, a Mecsek Ökocsali, az ÖKO-PACK játszóház, a Bioderma, a Szépművészeti Múzeum, a Vízművek, a Skoda,  a Szent Márton Gyermekmentők, a Gyermekekkel a Természetért Alapítvány, a Magyar Természetjáró Egyesület, a Hármashatár-hegyi Erdei iskola és a Főként Nőként Műhely.

Részletes program ITT!