Maybelline a New Yorki Fashion Weekről

2014. szeptember 19.
Múlt héten a divatvilág szeme New Yorkra szegeződött, ahol a Maybelline az idén is meghatározó szerepet játszott a 2015-ös tavaszi-nyári sminktrend megalkotásában. Az idén immár 11. alkalommal lett a Maybelline a Mercedes Fashion week hivatalos sminkes szponzora, és a 27 fashion show sminkelése mellett a fiatal tehetséges tervezők kollekcióit bemutató MADE Fashion Week-et is támogatta a márka.

Ebben a szezonban debütált Yadim, a márka új globális sminkmestere, akinek kreativitása, egyénisége, és rendkívüli tapasztalata meghatározta a kifutók sminktrendjét. Larion Oscar, a Maybelline magyarországi sminkmestere immár második alkalommal sminkelt a Fashion Week 4 backstageben, hogy személyesen adhassa át a magyar trendkövető olvasóknak a legfrissebb sminktrendeket, sminkelési praktikákat.

A modelleket a bemutatókon ugyanazokkal a Maybelline sminktermékekkel sminkelik, melyeket bárki megvásárolhat az üzletekben. A szeptemberi fashion week sztártermékei az Affinitone alapozó és púder, a már ikonikus Great Lash, valamint a Colossal Go Extreme szempillaspirál, a Color Tatoo szemhéjpúder és a Color Sensation ajakrúzsok voltak. Az outfiteket a Colorama körömlakkok tökéletesítették.

A new yorki fashion week egyetlen magyar sminkese, Larion Oscar most megosztja Veletek a backstagek kulisszatitkait, elárulja hogyan, milyen Maybelline termékekkel készültek a divatvilágot meghatározó sminkek.

Kérlek oszd meg olvasóiddal a fashion week sminktrendjeit, hogy ők is eltanulhassák Oscar, a fashion week egyetlen magyar sminkesének praktikáit.