Új szezon – új irányvonal

2014. szeptember 27.
A szeptember érkezése egyet jelent a ruhatárak felfrissítésével. A Marks & Spencer új, őszi/téli kollekciói maximálisan igazodnak a nők igényeihez és kiválóan tükrözik, hogy a márka a modern dizájn, a páratlan innováció és a kivételes minőség elkötelezett híve.

Az új kollekció darabjai kiváló minőségű, finom anyagokból készülnek, bőr, gyapjú, és műszőrme felhasználásával. Megjelennek a karcsúsított, letisztult sziluettek és szabásvonalak. A szezon kiemelt ruháira a minimalista stílus, a pasztell színvilág, valamint a sokszínű minták alkalmazása a jellemző. A búzavirág kék, a hamvas lila, a szürke, a kék és a piros gazdag árnyalataival megálmodott darabok kétségtelenül a szezon kedvencei. A 2014-es őszi/téli kollekció sikkes és részletekben gazdag. A kollekciók egyes darabjai az eltérő stílusirányzatok ellenére kiválóan kombinálhatóak.

GENTLE WOMAN
Modern és nőies. Így jellemezhető ezt a csodás, pasztellszínekben gazdag kollekció, amely finom, minőségi anyagok széles palettáját öleli fel a kasmírtól a gyapjún és a selymeken át a műszörmékig.

SIMPLE LUXE
Az M&S kollekció télre is jó minőségű, meleg szövetekből, gyapjúból készült, természetes és semleges, valamint fehér és szürkés színű ruhadarabokat kínál.

FABULOUS FOLKLORE
A népművészeti motívumokat idéző trendek is helyet kapnak a nemzetközi kifutókon. A Marks and Spencer kollekcióiban is fellelhetőek a népies minták, amelyek kedvessé, fiatalossá varázsolják a hagyományos szabásvonalakat.

SIXTIES REVIVAL
Ezt a limitált kollekciót a 60-as évek divatja ihlette. Retro szabásvonalak, valamint pasztell és semleges színek jellemzik. Visszatérnek az A-vonalú ruhák, amelyek csizmával, lapos és magas sarkú cipővel egyaránt stílusosak. A műszőrmekabátok és kiegészítők elengedhetetlen darabjai ennek a sikkes és örök érvényű stílusirányzatnak.

MODERNIST
Grafikai pontossággal elválasztott színblokkok, friss és dinamikus print irányzat, szobrászatban megszokott formavilág jellemzi ezt a merész kollekciót. Előtérbe kerülnek olyan alapszínek, mint a fekete, a fehér, a piros, vagy a kék és ezek hatását fokozzák a grafikus minták.

PARISIENNE CHIC
A bohókás szív motívumok játékosságot kölcsönöznek a szigorú őszi mintáknak és az egyszínű trendeknek. A kollekció csíkos és kockás mintázatú darabjaival megteremti azt a pluszt, amit a párizsiak csak úgy emlegetnek, hogy ’je ne sais quoi’.