Fekete Péntek online – Az év legnagyobb karácsonyi vására nem ér véget

2014. december 04.
A Black Friday egyre népszerűbb hazánkban is. Amerikából indult az őrület, ami a karácsony előtti nagy leárazások hétvégéjét jelenti, amely már pénteken kezdetét veszi.

Nevét az akciók miatti hihetetlen embertömegről kapta, hiszen ilyenkor az őrületesen alacsony árak miatt sokan fejüket vesztve ürítik ki a polcokat, ezzel kárt okozva nemcsak a boltok berendezésében, de akár a többi vásárló testi épségében is.

A fashiondays.hu-n a Fekete Péntek csakis az óriási akciókról szól, hiszen az online vásárlás kényelme kizárja, hogy bárkinek is bántódása essék. Sőt, a kényelem mellett a plázákhoz képest összehasonlíthatatlan kínálatból vásárolhatunk, ugyanis a tavalyi Black Friday Sales olyan sikeresnek bizonyult, hogy idén négyszer nagyobb raktárkészletet tesz elérhetővé a Fashion Days akcióiban rendhagyó módon két Black Friday keretén belül.

Az elmúlt hetek akciói elképesztő kedvezményekkel folytatódnak mintegy 8 400 000 euró értékben. Továbbra is akár 90% kedvezménnyel válogathatunk közel félmillió termék közül, több mint ezer márka kínálatából női-, férfi- és gyermekruházat, lábbeli, sportfelszerelés vagy kiegészítő kategóriákban. Olyan világmárkákat is megtalálhatunk a shop-ban, mint Calvin Klein, Just Cavalli, Pepe Jeans, United Colors of Benetton, Guess, Nike, Puma, Converse, Esprit, Ray Ban, Sisley, Moschino, Timberland és még sok mást.

A megrendelés 5-14 napon belül megérkezik hozzánk, amit már feladhatunk a Fashion Days iPhone, iPad és Android applikáción keresztól, akár munkába menet is. Egy szóval, ez egy valóban kihagyhatatlan ajánlatnak ígérkezik.