Sztárokkal ünnepelte 20. születésnapját a Telenor

2014. december 10.
Óriási bulival ünnepelte 20. születésnapját a Telenor Magyarország. Zsúfolásig megtelt a Budapest Sportaréna, a 12 000 vendéget lenyűgözte Havasi Balázs, a modern klasszikus zongoraművész-zeneszerző legújabb, nagyszabású, premier előtt show-ja.

Havasi Balázs zongoravirtuóz és a több mint 100 közreműködő művész – közöttük Radics Gigi és Kiss Endi – monumentális showja felejthetetlen élménnyel ajándékozta meg a meghívottakat. A koncertet követő exkluzív partin számos hazai híresség is együtt ünnepelt a szolgáltatóval. A születésnapon Pokorny Lia is tiszteletét tette.

A hatalmas show-n Radics Gigi is színpadra lépett a zongoravirtuóz mellett. „Jó érzés volt idén újra Havasi Balázzsal állni az Aréna színpadán, 12 000 ember előtt. Különösen boldog vagyok, hogy megismerkedhettem Lebo M-mel, hiszen gyermekkorom óta nagyon szeretem az Oroszlánkirályt. Sokat beszélgettünk, kiderült, hogy korábban együtt dolgozott  Quincy Jones-szal, így megoszthattuk egymással az élményeinket” – magyarázta Radics Gigi.