Legyél Te is a Max Factor arca!

2014. december 18.
A Max Factor sminkmárka 100. évfordulója alkalmából egy különleges fotópályázatot írt ki "100 év Glamúr" címmel, melynek keretén belül Te lehetsz a Max Factor új reklámarca!

Akár a drámai sminkeket szereted jobban, akár a szolidabb megjelenést részesíted előnyben, a Max Factor sminktermékei között mindig megtalálhatod a Neked legmegfelelőbb darabokat!

Az idén 100. születésnapját ünneplő márka fantasztikus lehetőséget kínál fel a számodra: egy Facebook-os fotópályázat segítségével akár Te is a Max Factor reklámarca lehetsz!

Hogy hogyan? A ‘100 év Glamúr’ címet viselő pályázaton az elmúlt évtizedek legnagyobb divatikonjait kell megelevenítened. A négy díva, Audrey Hepburn, Brigitte Bardot, Farrah Fawcett és Madonna közül válassz egyet, sminkeld ki magad és töltsd fel a fotód a Max Factor Facebook oldalára!

Az átváltozásod részletes kidolgozásában napjaink legnépszerűbb színésznője és egyben a sminkmárka arca, Gwyneth Paltrow segít Neked – négy különböző stílusú sminkjét Pat McGrath a Max Factor nemzetközi sminkmestere álmodta meg.

A fotópályázat első tíz helyezettje értékes sminkcsomagot nyer, a castingon indulók pedig egy exluzív ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak – sőt! Ha szavazol, még nagyobb esélyed lesz nyerni, hiszen öt darab ajándcsomag a voksolók között is gazdára talál.

A játékra január 5-ig tudtok jelentkezni a Max Factor hivatalos Facebook oldalán.