Karl Ékszer – Amikor a hagyomány és extrémitás találkozik

2015. április 25.
Legyen szó akár eljegyzési gyűrűről, akár karikagyűrűről, ha szerelmünket valóban egyedi, karakteres ékszerrel szeretnénk megpecsételni, akkor a Karl Ékszer a tökéletes választás.

Ahogy a közismert dal is mondja: a gyémánt a lányok legjobb barátja. Egy gyémánt köves eljegyzési gyűrű pedig, a férfiak legjobb választása lehet!

A Karl Ékszer története is ezekkel a gyönyörű drágakövekkel kezdődött. Évtizedekkel ezelőtt ugyanis Karl György gyémántcsiszoló alapozta meg azt a nevet, amely azóta is egyet jelent a minőségi, exkluzív ékszerkészítés művészetével.

A káprázatos ékszerköltemények tervezése és készítése mára egy generációkon átívelő családi vállalkozássá nőtte ki magát. Karl Zoltán, ékszerész több mint 10 éve vette kezébe a céget, és alakította ki azt a különleges stílust, amely mára a Karl Ékszer védjegyévé vált: az ékszerekben a tradíció és az extrémitás lenyűgöző harmóniában egészíti ki egymást.

Egy valódi Karl ékszernek csak a fantázia szabhat határt. Mind a gyűrű anyaga és fazonja, mind a mérete, mind pedig a benne lévő drágakő – ami a legtöbb esetben gyémánt –  az ügyfél elképzelése alapján kerül kiválasztásra. Karl Zoltán a gyűrűk készítésekor pedig mindvégig az egyediségre törekszik, arra, hogy keze közül ne kerüljön ki két ugyanolyan ékszer.
A kézi munkát a modern technológiával ötvözve bármilyen elképzelést meg tudnak valósítani. A terveket pedig nem csak kézzel skiccelt rajzokon, hanem akár három dimenzióban, számítógépen is megtekinthetik a megrendelők.

Karl Zoltán legfőbb küldetésének tartja, hogy csakis olyan ékszereket tervezzen, amelyek igényességükkel, kvalitásukkal maradandó értéket hordoznak, és amelyek szépségében évtizedek múlva is gyönyörködhetünk.

14 karátos fehér arany gyűrű színes zománccal és 0.107 ct os brillel ára 220.000 Ft

950 ezrelékes platina gyűrű briliánsokkal. össz súlya .:0.27 ct ára.: 320.000 Ft