A MÁDARA natúrkozmetikumai már Budapesten is elérhetőek

2015. április 30.
A Lettországból származó organikus kozmetikummárka, a MÁDARA olyan különleges összetevőkből állíta össze a termékeiket, mint a préselt szárazolaj, a csapolt nyarfa juice vagy az erdei tavak mélyéről származó 4000 éves iszap - a termékeik pedig már itthon is elérhetőek!

A sejtek szintjén a növények és az emberek egymással rokonok, a natúr kozmetikumok pedig azért hatékonyak, mivel ugyanazt a nyelvet beszélik, mint a bőrünk vagy akármelyik sejtünk, vallja a MÁDARA, aminek legújabb termékvonaláért, a SUPERSEED száraz magolajokért odáig vagyunk!

A SUPERSEED olyan szérum, amely körültekintően válogatott 8-10 féle gyümölcsből és zöldségből származó magolaj-keverék, hatását a sejtek mélyebb rétegeiben fejti ki, a hatékonyságát pedig laboratóriumi kísérletek és kutatások bizonyítják. Nincs is ennél jobb!

A SUPERSEED termékcsaládből a Soothing Hydration nyugtató és hidratáló, organikus arcápoló olaj, amely egyszerre segíti elő a bőr hidratációját, visszaállítja a rugalmasságát, ráadásul az Omega 3-6 zsírsavakkal megpakolt fekete ribizli és vörös áfolya magok még a bőrirritációt is csökkentik!

A száraz, dehidratált, feszes és sérülékeny bőrtípussal rendelkezőknek különösen ajánljuk, hiszen megszünteti a hámlást és a száraz foltokat is.