A MÁDARA natúrkozmetikumai már Budapesten is elérhetőek

2015. április 30. |

A Lettországból származó organikus kozmetikummárka, a MÁDARA olyan különleges összetevőkből állíta össze a termékeiket, mint a préselt szárazolaj, a csapolt nyarfa juice vagy az erdei tavak mélyéről származó 4000 éves iszap - a termékeik pedig már itthon is elérhetőek!

A sejtek szintjén a növények és az emberek egymással rokonok, a natúr kozmetikumok pedig azért hatékonyak, mivel ugyanazt a nyelvet beszélik, mint a bőrünk vagy akármelyik sejtünk, vallja a MÁDARA, aminek legújabb termékvonaláért, a SUPERSEED száraz magolajokért odáig vagyunk!

A SUPERSEED olyan szérum, amely körültekintően válogatott 8-10 féle gyümölcsből és zöldségből származó magolaj-keverék, hatását a sejtek mélyebb rétegeiben fejti ki, a hatékonyságát pedig laboratóriumi kísérletek és kutatások bizonyítják. Nincs is ennél jobb!

A SUPERSEED termékcsaládből a Soothing Hydration nyugtató és hidratáló, organikus arcápoló olaj, amely egyszerre segíti elő a bőr hidratációját, visszaállítja a rugalmasságát, ráadásul az Omega 3-6 zsírsavakkal megpakolt fekete ribizli és vörös áfolya magok még a bőrirritációt is csökkentik!

A száraz, dehidratált, feszes és sérülékeny bőrtípussal rendelkezőknek különösen ajánljuk, hiszen megszünteti a hámlást és a száraz foltokat is.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera