Pihenj az „Év szállodájában”, a hévízi Hotel Európa fit****superiorban!

2015. május 20.
Az „Év szállodája 2014” címmel is kitüntetett szálloda nagyszabású megújuláson ment át. Újjávarázsolt uszoda- és szaunavilág, megújult fürdőszobák, modern szállodahall, valamint egy vadonatúj lézerközpont várja a vendégeket!

A megtisztelő „Év szállodája 2014” címmel kitüntetett négycsillagos szálloda már régóta sokak kedvence! Nem csoda, hiszen a szakmai profizmus mellé exkluzív környezet is társul! Legyen szó egy könnyed wellness hétvégéről a párunkkal, kikapcsolódásról a családdal, vagy egy hosszabb egészségmegőrző feltöltődésről, az élmény garantált!


A szálloda megszépült wellness részlegen 7 medence: gyógymedence, élményfürdő, kültéri- és beltéri úszómedence, új beltéri gyermekpancsoló, Acapulco családi élményme¬dence (nyáron), whirlpool, Kneipp taposó, valamint 2 szaunavilág: finn szaunákkal, infra-szaunával, gőzfürdővel, herbáriummal és frigidariummal, trópusi élményzuhannyal, pihentető jóga- és relaxációs térrel várja a pihenni vágyókat.


Gondolná, hogy a szállodában közel 30 féle masszázsforma közül választhat? Emellett legalább 50 fajta szépségkezelés, valamint szabadtéri és vízi programok is vannak! Sőt, Hévízen a legsokszínűbb sportkínálattal rendelkeznek!

A nemzetközi vendégkör a szálloda gasztronómiai kínálatát is különlegessé teszi! A megszokott magyaros és nemzetközi ízek mellett, itt naponta találkozhat olasz, francia, német, vagy orosz konyhára jellemző ízekkel!

Az innováció terén is első szálloda idén hatalmas újdonsággal jelentkezett! Megnyitották lézerközpontjukat!
Az országban egyedüli szállodaként elindították többfunkciós Vitalium Laser Centre lézerközpontjukat, azzal a céllal, hogy gyógyászati és szépségkezeléseik mellett magas színvonalú nőgyógyászati, arcesztétikai, illetve horkolás elleni lézerkezeléseket is nyújtsanak a vendégek számára.

Az idei évben pedig már másodszorra szervezik meg az Európafit-ben nyaraló gyerekeknek az egész nyáron át tartó 9 hetes animációs programot, ahol nincs részvételi díj, és 10 éves korig a szállodai tartózkodás ellátással grátisz!

Kedvet kapott? Tegye próbára Ön is!

Csábító nyári ajánlatok 3 éjszakától most 10% előfoglalási kedvezménnyel elérhetők!

www.europafit.hu