Élményteli feltöltődés Hajdúszoboszlón, a Hotel Délibábban

2015. május 25. |

Hajdúszoboszló egyik legimpozánsabb szállodájában, a 2012-ben teljesen felújított négycsillagos Hotel Délibábban jól tudják, mitől lesz a szállodai pihenés egyben újjászületés is, ezért a kikapcsolódást egészségmegőrző szolgáltatásokkal ötvözik.

Akár egy hétvégi pihenésre, akár a nyári szabadságra keresünk jó elhelyezkedésű, minőségi és mégis otthonos, a gazdag szolgáltatások ellenére megfizethető árú szállodát, a négycsillagos Hotel Délibáb biztosan jó választás. A szálloda Hajdúszoboszló belvárosában helyezkedik el, közvetlen szomszédja pedig nem más, mint Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a HUNGAROSPA. A nyitott és fedett vízi élmények gazdag választékát kínáló komplexum területére közvetlen az átjárás, a napi jegyeket a recepción is megvásárolhatjuk.

Kényelem és wellness

A 245 szoba kialakításában a nyugodt pihenés biztosítása és a kényelem volt az elsődleges szempont. A vendégek a pénztárcájuk szabta lehetőség szerint választhatnak a letisztult, alacsonyabb árfekvésű külön ágyas Standard szobák és az art deco jegyében berendezett, nagyobb kényelmet nyújtó Classic franciaágyas szobák közül, míg a családokat egybenyitható szobák várják.

A fürdőzés kedvéért sem kell kimozdulnunk, a szálloda saját wellness részlegében, a rafinált hangulatvilágítású Délibáb Wellness Oázisban minden megtalálható, ami a testi és lelki megújuláshoz szükséges: élményelemekkel gazdagított medence, többféle szauna merülő medencével. A szállodában kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség – külön gyermek biciklik is rendelkezésre állnak -, hogy a környékbeli látnivalókat két keréken fedezhessük fel, emelkedőkre garantáltan nem kell számítani. 

Pihenés = Egészségmegőrzés

„Sokan úgy gondolják, hogy a wellness részleg elsősorban a fiatalabb, a gyógyászat pedig az idősebb generáció szolgálatában áll, pedig ez nem így van, szállodánkban a nyaralás összeköthető az egészségmegőrzéssel. A hajdúszoboszlói gyógyvíz kiváló stresszoldó hatása már 1-2 megmártózás után érvényesül, az OEP által támogatott napi 4 gyógykezelést pedig életkortól függetlenül, preventív jelleggel bárki igénybe veheti” – hívja fel a figyelmet a kedvező lehetőségre Sellyei-Barócsi Melinda értékesítési igazgató.

Mindehhez nincs szükség másra, mint legalább három éjszaka lefoglalására hétköznapokon, és érvényes TAJ-kártyára. A szálloda saját szakorvosa akár már az érkezés napján elvégzi az előzetes vizsgálatot és kiírja a szükséges kezeléseket, így még aznap igénybe vehetjük a súly- és kádfürdőt, az orvosi masszázst, a gyógytornát vagy az iszappakolást a medical wellness részlegen, hogy az irodai munkában megfájdult deréknak, a bemerevedett hátizmoknak, a hangulatrontó idegességnek és a kínzó fejfájásnak mihamarabb búcsút intsünk.

„Akinek van rá lehetősége, szakadjon ki néhány napra a hétköznapok mókuskerekéből, nálunk néhány nap alatt több hónapra való energiával töltődhet fel. A kezelésekkel kiegészített pihenés a stresszes mindennapok legjobb ellenszere, dolgozzunk bármilyen pozícióban” – vélekedik Sellyei-Barócsi Melinda.

Nyár, nyár, nyár

A nyári csomagok kialakításánál gondoltak azokra, akik szeretik saját kedvük szerint megtölteni a vakációt programokkal, illetve azokra is, akik gondoskodást élvezik és azt, ha mindent megszerveznek helyettük. Előbbieknek a Délibáb NYÁR 5=7 akciós csomagot találták ki: a vendég öt éjszaka foglalása után két éjszakát ajándékba kap, hogy legyen ideje felfedezni a környéket. A 4 éjszakára szóló, kényelmeseknek kitalált Délibáb Csobbanó ezzel szemben 4 alkalmas belépőt tartalmaz a városi fürdőkomplexum Gyógy- és Strandfürdő részlegébe, valamint 1 – 1 alkalmas belépőt az Aqua Park csúszdaparkba és az Aqua Palace fedett élményfürdőbe. Mindkét csomaghoz félpanziós ellátás jár.

Pihenjen olcsóbban

A foglalással nem érdemes sokáig várni, hiszen június végéig még él a szálloda online foglalási akciója, a nyaralásra pedig előfoglalási kedvezmény érvényesíthető. A SZÉP Kártyán lévő, 2013-ban feltöltött összegek május 31-ig felhasználhatók, ezzel akár nyaralásunkat is leelőlegezhetjük!

Miért Hajdúszoboszló?

Mert az autópályán könnyen és gyorsan elérhető.
Mert itt „mindig” süt a nap! A napsütéses órák száma kiemelkedően magas, éves szinten meghaladja a 2000 órát.
Mert az itteni gyógyvízben a fiataloknak is érdemes megmártóznia stresszoldó hatása miatt.
Mert a város színes programjai egész évben megfűszerezik a pihenést.
Mert a környéken rengeteg a kirándulási lehetőség, irány Debrecen és a Hortobágy!

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera