Élményteli feltöltődés Hajdúszoboszlón, a Hotel Délibábban

2015. május 25.
Hajdúszoboszló egyik legimpozánsabb szállodájában, a 2012-ben teljesen felújított négycsillagos Hotel Délibábban jól tudják, mitől lesz a szállodai pihenés egyben újjászületés is, ezért a kikapcsolódást egészségmegőrző szolgáltatásokkal ötvözik.

Akár egy hétvégi pihenésre, akár a nyári szabadságra keresünk jó elhelyezkedésű, minőségi és mégis otthonos, a gazdag szolgáltatások ellenére megfizethető árú szállodát, a négycsillagos Hotel Délibáb biztosan jó választás. A szálloda Hajdúszoboszló belvárosában helyezkedik el, közvetlen szomszédja pedig nem más, mint Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a HUNGAROSPA. A nyitott és fedett vízi élmények gazdag választékát kínáló komplexum területére közvetlen az átjárás, a napi jegyeket a recepción is megvásárolhatjuk.

Kényelem és wellness

A 245 szoba kialakításában a nyugodt pihenés biztosítása és a kényelem volt az elsődleges szempont. A vendégek a pénztárcájuk szabta lehetőség szerint választhatnak a letisztult, alacsonyabb árfekvésű külön ágyas Standard szobák és az art deco jegyében berendezett, nagyobb kényelmet nyújtó Classic franciaágyas szobák közül, míg a családokat egybenyitható szobák várják.

A fürdőzés kedvéért sem kell kimozdulnunk, a szálloda saját wellness részlegében, a rafinált hangulatvilágítású Délibáb Wellness Oázisban minden megtalálható, ami a testi és lelki megújuláshoz szükséges: élményelemekkel gazdagított medence, többféle szauna merülő medencével. A szállodában kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség – külön gyermek biciklik is rendelkezésre állnak -, hogy a környékbeli látnivalókat két keréken fedezhessük fel, emelkedőkre garantáltan nem kell számítani. 

Pihenés = Egészségmegőrzés

„Sokan úgy gondolják, hogy a wellness részleg elsősorban a fiatalabb, a gyógyászat pedig az idősebb generáció szolgálatában áll, pedig ez nem így van, szállodánkban a nyaralás összeköthető az egészségmegőrzéssel. A hajdúszoboszlói gyógyvíz kiváló stresszoldó hatása már 1-2 megmártózás után érvényesül, az OEP által támogatott napi 4 gyógykezelést pedig életkortól függetlenül, preventív jelleggel bárki igénybe veheti” – hívja fel a figyelmet a kedvező lehetőségre Sellyei-Barócsi Melinda értékesítési igazgató.

Mindehhez nincs szükség másra, mint legalább három éjszaka lefoglalására hétköznapokon, és érvényes TAJ-kártyára. A szálloda saját szakorvosa akár már az érkezés napján elvégzi az előzetes vizsgálatot és kiírja a szükséges kezeléseket, így még aznap igénybe vehetjük a súly- és kádfürdőt, az orvosi masszázst, a gyógytornát vagy az iszappakolást a medical wellness részlegen, hogy az irodai munkában megfájdult deréknak, a bemerevedett hátizmoknak, a hangulatrontó idegességnek és a kínzó fejfájásnak mihamarabb búcsút intsünk.

„Akinek van rá lehetősége, szakadjon ki néhány napra a hétköznapok mókuskerekéből, nálunk néhány nap alatt több hónapra való energiával töltődhet fel. A kezelésekkel kiegészített pihenés a stresszes mindennapok legjobb ellenszere, dolgozzunk bármilyen pozícióban” – vélekedik Sellyei-Barócsi Melinda.

Nyár, nyár, nyár

A nyári csomagok kialakításánál gondoltak azokra, akik szeretik saját kedvük szerint megtölteni a vakációt programokkal, illetve azokra is, akik gondoskodást élvezik és azt, ha mindent megszerveznek helyettük. Előbbieknek a Délibáb NYÁR 5=7 akciós csomagot találták ki: a vendég öt éjszaka foglalása után két éjszakát ajándékba kap, hogy legyen ideje felfedezni a környéket. A 4 éjszakára szóló, kényelmeseknek kitalált Délibáb Csobbanó ezzel szemben 4 alkalmas belépőt tartalmaz a városi fürdőkomplexum Gyógy- és Strandfürdő részlegébe, valamint 1 – 1 alkalmas belépőt az Aqua Park csúszdaparkba és az Aqua Palace fedett élményfürdőbe. Mindkét csomaghoz félpanziós ellátás jár.

Pihenjen olcsóbban

A foglalással nem érdemes sokáig várni, hiszen június végéig még él a szálloda online foglalási akciója, a nyaralásra pedig előfoglalási kedvezmény érvényesíthető. A SZÉP Kártyán lévő, 2013-ban feltöltött összegek május 31-ig felhasználhatók, ezzel akár nyaralásunkat is leelőlegezhetjük!

Miért Hajdúszoboszló?

Mert az autópályán könnyen és gyorsan elérhető.
Mert itt „mindig” süt a nap! A napsütéses órák száma kiemelkedően magas, éves szinten meghaladja a 2000 órát.
Mert az itteni gyógyvízben a fiataloknak is érdemes megmártóznia stresszoldó hatása miatt.
Mert a város színes programjai egész évben megfűszerezik a pihenést.
Mert a környéken rengeteg a kirándulási lehetőség, irány Debrecen és a Hortobágy!