Stílusos tél a VAN GRAAF-fal

2015. október 05.
Meleg színek, puha anyagok, izgalmas szabásvonalak és egy csipetnyi lezserség: a VAN GRAAF kínálatából bátran válogathatsz a hűvösebb napokra. Fedezd fel most a legújabb trendeket és játssz az értékes nyereményekért!

Közeledik a tél: színre lépnek a műszőrmék, a poncsók, a tollkabátok és finom kötött holmik. Persze nemcsak a hidegre kell felkészülni: legyen szó üzleti megbeszélésről, vagy esti partiról, mindig fontos a tökéletes megjelenés. Egy biztos: a VAN GRAAF kollekcióiból választva outfited garantáltan egyedi és stílusos lesz. Egy kreatív szelfivel most akár meg is nyerheted az álomszettet!

STÍLUSTIPPEK A VAN GRAAF-TÓL

Klasszikus, mégis egyedi: irodában csinosan

A munkahelyi dress code sokszor nem ad túl nagy mozgásteret. Ha megpróbálod egy kicsit belevinni saját magadat is a szettjeidbe, máris nyert ügyed van. Tökéletes választás, ha a klasszikus alapdarabokat, a ceruzaszoknyát vagy egy élére vasalt nadrágot izgalmas, mintás blúzokkal és színes táskákkal, cipőkkel, sálakkal társítod.

Meleg és trendi: téli varázslat

A fagyos téli reggeleken vagy a hétvégi kirándulásokon a meleg, tollal bélelt kabát a legjobb társ! A kedvenc dzsekidet vastag, puha pulóverekkel, vidám kötött sálakkal és sapkákkal teheted még komfortosabbá.

Új köntösben: az örök fekete

Az idei szezon egyik kedvence a vagány, rockos stílus! Puha bőrkabátok, sötét, szaggatott farmerek, feliratos pólók és bakancsok a trend legfőbb elemei. Ha ezt már túl soknak érzed, a felsőrészt cseréld egy fehér ingre, a bakancsot pedig fekete magassarkúra. Így máris kész a tökéletes party szett!

JÁTÉKRA HÍV A VAN GRAAF!

Ha Te is odavagy a divatért és a legújabb trendekért, indulj a VAN GRAAF (@vangraafcom) Instagram játékán! Legyél a szerencsések egyike és nyerd meg az akár 100.000 forintos vásárlási utalványt! Hogyan vehetsz részt a játékban? Íme a legfontosabb tudnivalók:

1.   Válogass össze egy outfitet az alábbi stílusok egyikéből a kedvenc VAN GRAAF áruházadban, majd a márkafal előtt fotóztasd le magad, vagy csinálj egy szelfit!

•    Irodában csinosan
•    Téli varázslat
•    Az örök fekete   

2.    Töltsd fel a fotót Instagramra az #ILOVEVANGRAAF hashtaggel 2015. október 30-ig!

3.    A legjobban sikerült outfitek közül a Lakatos Márk által vezetett zsűri három nyertest választ ki, akik értékes vásárlási utalványt és 2 belépőt nyernek a Marie Claire Fashion Days november 14-i napjára, ahol a VAN GRAAF bemutatót megelőzően vehetik át nyereményeiket.

Öltözz, fotózz és nyerj! További részletek: ITT!

Tölts fel egy képet magadról az Instagramra, és nyerd meg a VAN GRAAF 100.000 forintos vásárlási utalványát!

(x)