2015 legjobb trendjei az őszi-téli szezonban a Fashiondays.hu-tól

2015. október 09.
Te már felkészültél az új szezonra? A Fashion Days egy csokorba gyűjtötte az őszi/téli szezon legjobb trendjeit, amikkel az ősz kezdetén mindenképp ki kell egészítened a ruhatáradat!

Ha a tökéletes alapdarabokat keresed, akkor a fashiondays.hu 2015-ös őszi/téli trendjelentése neked készült, mert nem csak felsorakoztatja a szezon legjobb stílusait, de webshopjukban külön akciókba is gyűjtötték őket. Így egyszerűbb a legújabb kívánságlistás darabok kiválasztása, mint valaha! A Fashion Days blogján, a The Daily Issue -n nem csak a teljes trendjelentést találod meg, de folyamatosan frissülő napi inspirációt is nyerhetsz, hogy még könnyebb legyen a legdivatosabb gardrób kialakítása.

Az összes divatirányzathoz passzoló darabot megtalálod a shop-ban a következő kategóriákban:

1/ THE ’70s – Ó, azok az örökzöld hetvenes évek…
2/ PASTELS – Édes és hűs őszi pasztellek
3/ COLOR BLOCKING – Légy merész, legyél te a színfolt az őszben!
4/ THE COAT – Az ideális kabátot keresed, ami stílusos és praktikus is egyben?
5/ LUXE LAYERING Új szintre emeljük az öltözködést: Rétegezés stílusosan!

Neked melyik új stílus lesz a kedvenced? Hallgass az ösztöneidre, és válaszd azt, amelyik a legközebb áll a szívedhez! A divat sokszor úgy működik, mint a szerelem első látásra: téged is az a stílusirányzat fog leginkább inspirálni, ami első látásra megragadta a fantáziádat!

Ha pedig ennyi inspiráció sem lenne elég, fedezd fel az elkövetkező szezon trendjeit videó formátumban is a Fashion Days YouTube csatornáján.

IRÁNY A FASHIONDAYS.HU!