Fast beauty – gyorsan, fájdalommentesen a Skintimben!

2016. március 17. |

A mai rohanó világban a nőknek minimum szakképzett logisztikusnak kell lenniük, ha szeretnének pár percet szépségük ápolására fordítani. Időpont a fodrászhoz, időpont a manikűröshöz és időpont a kozmetikushoz. Mindezt úgy, hogy legyen meg a napi munka, a bevásárlás, az ebéd a családdal, és a buli a barátnőkkel. Ismerős, ugye?

A nők hihetetlen képességek birtokában vannak, megoldják a lehetetlent is, ha kell. Ám vannak időszakok az évben, amikor képtelenség időpontot egyeztetni a kozmetikushoz. Ilyen például a tavasz beköszönte, amikor a nadrágot felváltja a szoknya. A 2016-os tavaszi-nyári trendek a nőies ruhákról szólnak, rövid szoknyák, hosszú szoknyák, fodrok minden mennyiségben.

Amikor a kozmetikusod nem ér rá, és még mielőtt a borotva után nyúlnál, előtte vess egy pillantást a Skintim gyantaszalonra. A február végén nyitott Skintim megoldást kínál – gyorsan, fájdalommentesen, bejelentkezés nélkül! Kínálatukban több féle gyanta termék közül lehet választani, így a méltán népszerű cukorgyanta is kérhető. A budai Hattyúház I. emeletén található Skintimet nem csak női, de férfi vendégek is bátran felkereshetik. Hétköznap 7 órától 21 óráig, szombaton 10 és 17 óra között professzionális környezetben szakemberek kezei között szépülhetünk, mindezt időpontfoglalás nélkül.

A Skintim állandó akciókkal, törzsvásárlói programmal várja a szépülni vágyókat! Megtalálhatod őket személyesen Budán, az I. kerületben, a Hattyúház I. emeletén közel a Mammut bevásárlóközponthoz, virtuálisan pedig a www.skintim.hu weboldalon.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera