Fast beauty – gyorsan, fájdalommentesen a Skintimben!

2016. március 17.
A mai rohanó világban a nőknek minimum szakképzett logisztikusnak kell lenniük, ha szeretnének pár percet szépségük ápolására fordítani. Időpont a fodrászhoz, időpont a manikűröshöz és időpont a kozmetikushoz. Mindezt úgy, hogy legyen meg a napi munka, a bevásárlás, az ebéd a családdal, és a buli a barátnőkkel. Ismerős, ugye?

A nők hihetetlen képességek birtokában vannak, megoldják a lehetetlent is, ha kell. Ám vannak időszakok az évben, amikor képtelenség időpontot egyeztetni a kozmetikushoz. Ilyen például a tavasz beköszönte, amikor a nadrágot felváltja a szoknya. A 2016-os tavaszi-nyári trendek a nőies ruhákról szólnak, rövid szoknyák, hosszú szoknyák, fodrok minden mennyiségben.

Amikor a kozmetikusod nem ér rá, és még mielőtt a borotva után nyúlnál, előtte vess egy pillantást a Skintim gyantaszalonra. A február végén nyitott Skintim megoldást kínál – gyorsan, fájdalommentesen, bejelentkezés nélkül! Kínálatukban több féle gyanta termék közül lehet választani, így a méltán népszerű cukorgyanta is kérhető. A budai Hattyúház I. emeletén található Skintimet nem csak női, de férfi vendégek is bátran felkereshetik. Hétköznap 7 órától 21 óráig, szombaton 10 és 17 óra között professzionális környezetben szakemberek kezei között szépülhetünk, mindezt időpontfoglalás nélkül.

A Skintim állandó akciókkal, törzsvásárlói programmal várja a szépülni vágyókat! Megtalálhatod őket személyesen Budán, az I. kerületben, a Hattyúház I. emeletén közel a Mammut bevásárlóközponthoz, virtuálisan pedig a www.skintim.hu weboldalon.