Clarins Multi-Active: A 30-as éveidben soha nem állsz le!

2016. április 25.
A bőrödnek miért kellene? Mozgalmas nappalok, rövid éjszakák… A stressz és az alvás hiányának jelei megjelennek az arcon…

Az 1988-ban bevezetett Multi-Active termékvonal mindig is a 30-as éveikben járó, elfoglalt nők nélkülözhetetlen, fiatalosságot biztosító szépségápolója volt.

Közel 30 évvel később, a Clarins bevezeti az ötödik generációs sorozatot, mely hatékonyabb, mint bármikor ezelőtt. Ez a non-stop bőrápoló duó új megoldást kínál a bőr számára, hogy az ragyogóan szép maradjon annak ellenére, hogy a stresszes és elfoglalt mindennapok egyre több terhet raknak a nőkre. Egy olyan életstílus ez, melyet a nők imádnak és nem cserélnének el semmiért!

A legújabb tudományos eredmények által ihletve, a legmodernebb technológiát és a növények hatékonyságát kombinálva, segít csökkenteni a kisebb rácokat, hosszútávon biztosítja a bőr fiatalos megjelenését és ragyogását. Óráról órára. Ma és holnap.

A  Clarins Laboratórium innovációja, a kapszulába zárt takácsmácsonya kivonat, egy hatékony antioxidáns és revitalizáló növényi alkotóelem, mely a fiatalos bőrért felelős kulcsfontosságú sejtet veszi célba: a fibroblasztot. A stresszes életmód káros hatásai ellen nyújt védelmet, ezáltal elősegíti a fiatalos bőr megtartását hosszabb távra is.
A nappali krém „ragyogás” pigmentekkel dúsított hidratáló textúrája azonnal kiemeli a bőr szépségét. Az eredmény selymesen sima, sugárzóan ragyogó arcbőr. Gyengéd gyümölcsös-virágos illatát a cseresznye és fehér liliom illatjegyeitől kapta, mely a frissesség érzetét kelti.

Az éjszakai arcápoló hidratáló textúrája tápláló, organikus shea vajjal dúsított, mely azonnali komfortérzetet kínál. Illata nyugtató hatású, mely jázmin, frézia és heliotrope jegyekkel segíti lecsendesíteni az elmét.


(x)