Megszületett a Spark by Pelote Macaron kollekció

2016. április 29.
A Spark by Pelote márkanév, Petra Andsberg nevéhez fűződik, aki 2016 tavaszán Sallay Fannival a Cake Shop tulajdonosával együttműködve alkotta meg legújabb Spark by Pelote Macaron Kollekcióját.

A Cake Shop macaronjainak különleges ízvilága és színei tökéletesen harmonizálnak a Swarovski kristályokból kézzel készített karkötőkkel. Idén tavasszal minden érzékszervre ható Spark by Pelote kollekció született!

A Pelote évtizedek óta készít méret után, először az igényes urak, majd néhány éve már a hölgyek számára egyedi ruházatot. A régi kézműves hagyományokon alapuló, de a XXI. század technikai újításai segítségével tökélyre vitt gyártás az, amely a Pelote termékek vásárlóinak márkahűségét megalapozza.

A cég eredetileg svéd gyökerekre vezethető vissza, majd amikor a család egyik tagja Magyarországon találta meg élete párját, a hazai piacon is megjelent. Az eredetileg csak férfiak számára készülő termékek mellett megszületett a női vonal is. Közben telt az idő, és felnőtt a második generáció. A család legfiatalabb tagja, Petra pedig igen határozott kishölgy lévén szeretett volna valami fiatalosat, nap mint nap viselhetőt és egyedit, így mivel érdekes módon a neve is követ jelent – nem véletlen tehát a vonzódás a fényes Swarovski kristályokhoz –egy szép nap papírra vetette az ékszer és a csomagolás rajzát.

Megszületett tehát a SPARK, amely egy a mama munkáját kicsiny kora óta figyelő tini elméjéből kipattanó szikra eredménye. Minden egyes darab más és más, mert a pici, csillogó Swarovski kristályokat ügyes kezek egyesével, szeretettel fűzik fel, hogy a szikrázó gömböcskék viselőik csuklóját díszíthessék.