Megszületett a Spark by Pelote Macaron kollekció

2016. április 29. |

A Spark by Pelote márkanév, Petra Andsberg nevéhez fűződik, aki 2016 tavaszán Sallay Fannival a Cake Shop tulajdonosával együttműködve alkotta meg legújabb Spark by Pelote Macaron Kollekcióját.

A Cake Shop macaronjainak különleges ízvilága és színei tökéletesen harmonizálnak a Swarovski kristályokból kézzel készített karkötőkkel. Idén tavasszal minden érzékszervre ható Spark by Pelote kollekció született!

A Pelote évtizedek óta készít méret után, először az igényes urak, majd néhány éve már a hölgyek számára egyedi ruházatot. A régi kézműves hagyományokon alapuló, de a XXI. század technikai újításai segítségével tökélyre vitt gyártás az, amely a Pelote termékek vásárlóinak márkahűségét megalapozza.

A cég eredetileg svéd gyökerekre vezethető vissza, majd amikor a család egyik tagja Magyarországon találta meg élete párját, a hazai piacon is megjelent. Az eredetileg csak férfiak számára készülő termékek mellett megszületett a női vonal is. Közben telt az idő, és felnőtt a második generáció. A család legfiatalabb tagja, Petra pedig igen határozott kishölgy lévén szeretett volna valami fiatalosat, nap mint nap viselhetőt és egyedit, így mivel érdekes módon a neve is követ jelent – nem véletlen tehát a vonzódás a fényes Swarovski kristályokhoz –egy szép nap papírra vetette az ékszer és a csomagolás rajzát.

Megszületett tehát a SPARK, amely egy a mama munkáját kicsiny kora óta figyelő tini elméjéből kipattanó szikra eredménye. Minden egyes darab más és más, mert a pici, csillogó Swarovski kristályokat ügyes kezek egyesével, szeretettel fűzik fel, hogy a szikrázó gömböcskék viselőik csuklóját díszíthessék.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Egy teljes héten át dübörög majd az MTV Music Week országszerte MTV EMA

Egy teljes héten át dübörög majd az MTV Music Week országszerte

5 tipp, hogy ősszel is motivált maradj mokate nyereményjáték

5 tipp, hogy ősszel is motivált maradj