Precíz napvédelem anti-aging hatással: BABOR ANTI-AGING SUN CARE

2016. június 17. |

Bár egy hatékony napvédőkrém egyetlen strandtáskából se hiányozhatna, a nők csupán 33%-a használ napozószereket, 62%-a ritkán, 15% egyáltalán nem. Pedig érdemes komolyabb venni a napvédelmet.


A nap ismert káros sugárzása mellett a bőr öregedés legfőbb indikátora az UV sugárzás. Éppen ezért nem véletlen, hogy a BABOR napozótermékeiben az anti-aging hatás kiemelt szerepet kap, ezáltal intelligens napernyőt jelentenek a bőr számára. A bőr optimális védelemben részesül, megőrzi fiatalságát és természetes ellenállóképességét, így Te zavartalanul élvezheted a napsütést.

Hogyan öregíti bőrünket a napsugárzás?

A bőröregedésért 80-90%-ban a nap tehető felelőssé a bőrgyógyászok véleménye szerint. A napsugárzás káros hatásai közé nemcsak a rákkeltő hatás tartozik, de erőteljes ráncosító hatással is bír. Ennek oka, hogy a nap sugarai változást okoznak a sejtekben, DNS-károsodást idéznek elő, valamint a gyökök felszabadítása által a bőr kollagén és elasztin szintjét csökkentik. A bőr szerkezetének módosulása a megjelenését is megváltoztatja, veszít feszességéből, érzékenysége fokozódik.

A BABOR ANTI-AGING SUN CARE termékcsaládban megtalálható Skin Protection Complex hármas hatású védelmet biztosít a sejtkárosodás, a bőröregedés és a napfény ártalmas hatásai ellen. UVA- és UVB-szűrőkkel véd a napégés ellen, óvja az őssejteket és a bőrt a fényártalmaktól, valamint a szabadgyököktől. Gyökmegkötő hatású E és C-vitamint tartalmaz kapszulába zárva, mely UV sugárzás következtében fejti ki hatását.

Vásárold meg a BABOR ANTI-AGING SUN CARE termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

BABOR

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

(x)

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera