AGE ID: smink anti-aging hatással (x)

2016. július 20.
A BABOR AGE ID sminksorozat a nyáron megérkezett Magyarországra is! Ez az első olyan smink, melyet bőrápolási kutatások eredményeire alapozva hoztak létre, így ötvözi a bőrfiatalító hatású anti-aging termékek és a káprázatos színvilágú sminksorozatok legkedvezőbb tulajdonságait.

„Az AGEID olyan innovatív termék a sminkpiacon, amely minőségét, hatóanyagait, színvilágát, sőt tartósságát tekintve is kiváló. Egyedülállóan praktikus, mivel színeiben és használhatóságában tökéletesen a nők igényeihez igazodik, ráadásul a bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektet. Exkluzív megjelenésének köszönhetően a női ridikül ékszere.
(Hovorka-Miskolczi Kinga, Európa-bajnok sminkmester, a Babor magyarországi hivatalos sminktrénere)

Az AGE ID sminktermékcsalád minősége a legmagasabb standardeknek is eleget tesz funkcionalitás, hordhatóság, kifejezőerő tekintetében. Egyedien kiváló tulajdonsága a 4-szeres anti-aging hatás:
2 „instant lifting ” + 2 „preventív anti-aging”

Nyári sztártermék: AGE ID Szérum Alapozó/ 4-szeres anti-aging hatású, szérumszerű alapozó a természetes és makulátlan arcbőrért. Az ultrakönnyű textúrával rétegezhető fedés valósítható meg, ezért nyárra ideális választás.

Hovorka-Miskolczi Kinga ajánlásával: „Praktikus termék, mely a smink-, és a bőrápolási igényeknek is eleget tesz: a bőr lélegzik alatta és értékes tápanyagokhoz jut.”

Vásárold meg az AGEID sminkterméket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

BABOR

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.