AGE ID: smink anti-aging hatással (x)

2016. július 20. |

A BABOR AGE ID sminksorozat a nyáron megérkezett Magyarországra is! Ez az első olyan smink, melyet bőrápolási kutatások eredményeire alapozva hoztak létre, így ötvözi a bőrfiatalító hatású anti-aging termékek és a káprázatos színvilágú sminksorozatok legkedvezőbb tulajdonságait.

„Az AGEID olyan innovatív termék a sminkpiacon, amely minőségét, hatóanyagait, színvilágát, sőt tartósságát tekintve is kiváló. Egyedülállóan praktikus, mivel színeiben és használhatóságában tökéletesen a nők igényeihez igazodik, ráadásul a bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektet. Exkluzív megjelenésének köszönhetően a női ridikül ékszere.
(Hovorka-Miskolczi Kinga, Európa-bajnok sminkmester, a Babor magyarországi hivatalos sminktrénere)

Az AGE ID sminktermékcsalád minősége a legmagasabb standardeknek is eleget tesz funkcionalitás, hordhatóság, kifejezőerő tekintetében. Egyedien kiváló tulajdonsága a 4-szeres anti-aging hatás:
2 “instant lifting ” + 2 “preventív anti-aging”

Nyári sztártermék: AGE ID Szérum Alapozó/ 4-szeres anti-aging hatású, szérumszerű alapozó a természetes és makulátlan arcbőrért. Az ultrakönnyű textúrával rétegezhető fedés valósítható meg, ezért nyárra ideális választás.

Hovorka-Miskolczi Kinga ajánlásával: „Praktikus termék, mely a smink-, és a bőrápolási igényeknek is eleget tesz: a bőr lélegzik alatta és értékes tápanyagokhoz jut.”

Vásárold meg az AGEID sminkterméket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

BABOR

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc divat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

Stílusosan nappal és éjszaka ékszer

Stílusosan nappal és éjszaka

Közel a természethez, de a városban duna terasz grande

Közel a természethez, de a városban

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek Hello IT for women

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek