Az ECCO bemutatja a lélegzetelállító sarok kialakítású új ECCO Shape kollekciót

2016. szeptember 08.
Az ECCO bemutatja az ECCO Shape kollekciót - a lábbelik és bőr kiegészítők új kollekciójának megalkotását rendkívüli nők és dinamikus életstílusuk igényei ihlették.

A 2016-os őszi-téli kollekció részeként bemutatott kollekció magassarkú cipőinek innovatív formatervezése hűen tükrözi a razor-sharp technológia korszakát. A belső kialakításnak köszönhetően a cipőn belül alacsonyabbra kerül a sarok, a 75mm-es sarok további 15mm-el növekszik – így egyszerre biztosít tökéletes kényelmet és stílusos megjelenést. A kivételes lábbelik elkötelezett gyártójaként az ECCO feltűnő és modern Shape kollekciójának köszönhetően a nők kifejezhetik önmagukat választott lábbelijük által.

„Sikerült olyan cipőt megalkotnunk, mely egyszerre szexi és kényelmes viselet. Büszke vagyok a végeredményre” -nyilatkozta Niki Taestensen, a Concept Lab vezetője.

A forradalmi dizájn
Ahogyan a cipőt viselő nők, úgy az ECCO Shape magassarkú cipője is belső szépségének köszönheti rendkívüli képességeit. A cipő kialakítása valóban forradalmi és bizonyítja az ECCO innováció iránti elkötelezettségét, legyen szó bármely termékéről. Miután hozzácsavarozták a talphoz, egy direkt-fröccsöntő modul mindkét oldalon poliuretánnal tölti fel a sarkot. Az eljárásnak köszönhetően egy rendkívül tartós, könnyű és hajlékony talpat kapunk, mely biztosítja a magas szintű kényelmet. A belső lábpárna kialakításának köszönhetően a láb sarokrésze alacsonyabbra kerül, így a 75mm-es sarok, további 15mm-es „növekedéssel” éri el az elegáns 90mm-es magasságot.

Tökéletes körvonalak
A Shape kollekció gondosan tervezett felső része kiváló minőségű, puha borjúbőrből készült, kiegészítve a tökéletes megformált belső részt az optimális kényelem érdekében. A cipő letisztult körvonalai ötvözik az eleganciát és a gyakorlatiasságot, így egyszerre nőies és modern hatást keltve, kifinomult és határozott megjelenést sugall.

Hozzá illő kiegészítők
A tökéletes megjelenés kiegészítésére új táska kollekció is tartozik az ECCO Shape kollekcióhoz. A kollekció cipőinek letisztult külsejét kiegészítve, minden táska jó minőségű bőrből, kifinomult pontossággal lett megalkotva. Ezek a könnyedséget sugárzó kiegészítők tökéletes társai lehetnek bármely ECCO Shape cipőnek.