Az ECCO bemutatja a lélegzetelállító sarok kialakítású új ECCO Shape kollekciót

2016. szeptember 08. |

Az ECCO bemutatja az ECCO Shape kollekciót - a lábbelik és bőr kiegészítők új kollekciójának megalkotását rendkívüli nők és dinamikus életstílusuk igényei ihlették.

A 2016-os őszi-téli kollekció részeként bemutatott kollekció magassarkú cipőinek innovatív formatervezése hűen tükrözi a razor-sharp technológia korszakát. A belső kialakításnak köszönhetően a cipőn belül alacsonyabbra kerül a sarok, a 75mm-es sarok további 15mm-el növekszik – így egyszerre biztosít tökéletes kényelmet és stílusos megjelenést. A kivételes lábbelik elkötelezett gyártójaként az ECCO feltűnő és modern Shape kollekciójának köszönhetően a nők kifejezhetik önmagukat választott lábbelijük által.

„Sikerült olyan cipőt megalkotnunk, mely egyszerre szexi és kényelmes viselet. Büszke vagyok a végeredményre” -nyilatkozta Niki Taestensen, a Concept Lab vezetője.

A forradalmi dizájn
Ahogyan a cipőt viselő nők, úgy az ECCO Shape magassarkú cipője is belső szépségének köszönheti rendkívüli képességeit. A cipő kialakítása valóban forradalmi és bizonyítja az ECCO innováció iránti elkötelezettségét, legyen szó bármely termékéről. Miután hozzácsavarozták a talphoz, egy direkt-fröccsöntő modul mindkét oldalon poliuretánnal tölti fel a sarkot. Az eljárásnak köszönhetően egy rendkívül tartós, könnyű és hajlékony talpat kapunk, mely biztosítja a magas szintű kényelmet. A belső lábpárna kialakításának köszönhetően a láb sarokrésze alacsonyabbra kerül, így a 75mm-es sarok, további 15mm-es „növekedéssel” éri el az elegáns 90mm-es magasságot.

Tökéletes körvonalak
A Shape kollekció gondosan tervezett felső része kiváló minőségű, puha borjúbőrből készült, kiegészítve a tökéletes megformált belső részt az optimális kényelem érdekében. A cipő letisztult körvonalai ötvözik az eleganciát és a gyakorlatiasságot, így egyszerre nőies és modern hatást keltve, kifinomult és határozott megjelenést sugall.

Hozzá illő kiegészítők
A tökéletes megjelenés kiegészítésére új táska kollekció is tartozik az ECCO Shape kollekcióhoz. A kollekció cipőinek letisztult külsejét kiegészítve, minden táska jó minőségű bőrből, kifinomult pontossággal lett megalkotva. Ezek a könnyedséget sugárzó kiegészítők tökéletes társai lehetnek bármely ECCO Shape cipőnek.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Ennél könnyebb, modernebb és szebb laptopot aligha találsz asus

Ennél könnyebb, modernebb és szebb laptopot aligha találsz