Innovatív és időtakarékos bőrápolás személyre szabva

2016. október 07.
Napjaink rohanó világában versenyt futunk az idővel. Ezért minden reggel időtakarékos és jól bevált megoldásokat keresünk. Te hogyan biztosítod saját magad számára a bőrápoláshoz szükséges időt?


Profimedia – Red Dot

A számtalan kozmetikum tengerében könnyű elbizonytalanodni, főleg ha hirtelen nem is találod meg a fürdőszoba polcán sorakozó tubusokból, amit a legjobban keresel! Itt az idő, hogy megszabadulj az elavult kozmetikai módszerektől, és belépj a személyre szabott bőrápolás világába a meggyőző öregedésgátló eredményekért! Ismerd meg az ageLOC Me-t, a Nu Skin legújabb innovációját!

Ez az arcápolás új módja, mely leegyszerűsíti rutinodat. Az ageLOC Me egyetlen gombnyomással automatikusan adagolja arcápolási termékeidet.

Az ageLOC Me nappali és éjszakai hidratálói serkentik a sejtmegújulást 24 órás bőrápolást nyújtva a sima és puha bőrért! A 3 kombinált szérum hatalma pedig: még több aktív összetevő egyetlen lépésben!

A kivételes élmény mellett az ageLOC Me a legkorszerűbb Nu Skin tudományt és egy intelligens bőrkiértékelést kínál. Ez az online bőrkiértékelő eszköz utat nyit előtted a saját bőrödre és preferenciáidra szabott bőrápolási rutin világába, ahol körülbelül 2000 lehetséges termékkombináció vár rád!

A készülék emellett higiénikus adagolást tesz lehetővé, ami valódi áttörés a bőrápolás terén. Az ageLOC Me automatikusan érzékeli a kéz jelenlétét, és minden reggel és este pontosan adagolja a szérumot és a hidratálókrémeket.

További információkért látogass el a www.nuskin.com weboldalra, a kedvezményekért pedig fordulj a Nu Skin üzletépítőihez.