Gyönyörű bőr az ünnepekre a BABOR Adventi Ampulla Naptárral!

2016. november 11.
A híres szépségampullák nők millióinak szívét hódították meg, mert extra magas dózisban tartalmazzák azokat az összetevőket, amelyekre a bőrünknek a legnagyobb szüksége van.

A BABOR idén is gyönyörű éjfekete Adventi Ampulla Naptárba rejtette leginnovatívabb termékeit, a kozmetikai ampullákat, melyekben átlagosan nyolcszor több hatóanyag található, mint a krémekben.

Az Adventi Ampulla Naptár 24 db ablaka mögött egy-egy 2 ml-es szépségampulla található. A sorszámozott ablakocskákat sorrendben nyisd fel, és az adott napra szóló hatóanyagokkal teli szérum tartalmát finom mozdulatokkal kenegesd el az arcbőrön, dekoltázson! A szépségampullák fokozatosan ragyogóbbá teszik az arcbőrt, így a kúra végére, éppen Karácsonyra legszebb formádban tündökölhetsz. Karácsonyi ajándékötletnek is kiváló, hiszen lenyűgöző és hasznos meglepetés minden szépségimádó számára!

Ára: 21.900 Ft

Vásárold meg online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

BABOR

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

(x)