A negyven az új harminc?

2016. november 14.
A mai 40-es nők számára igenis fontos, hogy ápoltnak és szépnek érezzék magukat. Ez a szlogen, hogy a 40 az új 30, teljesen helytálló, ha azt vesszük figyelembe, hogyan is néznek ki a mai negyvenes nők, és milyenek az igényeik önmagukkal szemben.

A Marie Claire csodaszép negyvenes olvasóit megkértük, hogy jelentkezzenek felhívásunkra és teszteljék a L´Oréal Paris Revitalift Laser X3 bőrfiatalító arcápolót. 200 szerencsés olvasónk próbálhatta ki térítésmentesen a L´Oréal Paris új termékét, és nemcsak a véleményüket, hanem a tapasztalataikat is megosztották velünk.

Néhány olvasónk véleménye arról, hogy miért fontos számukra a bőrük megjelenése is arról árulkodik, hogy a mai nők számára 40 után is lényeges, hogy ápoltnak, egészségesnek és szépnek érezzék magukat.

„40 fölött is fontos a jó megjelenés és a fiatalos külső. Ha már fiatalabb nem leszek, még fiatalosan nézhetek ki. Vigyázok és táplálom a bőrömet minden tekintetben.”

„Azért mert betöltöttem az 50. évet, még nem jelenti azt, hogy elkezdődött az elmúlás. A mai világban a kor csak egy szám, ami nem mérvadó. Az ápolt külső ma a legtöbb nőnél alapkövetelmény kell, hogy legyen. A bőr ápoltsága napi szinten való törődése a jó közérzetünket alapozza meg.”

„Egy NŐ legyen ápolt, a bőr, a haj és a szem az egyik legfontosabb, amit megnéznek egy hölgyön. A korát nem kell letagadnia, ha mindez rendben van rajta.”

Kutatásunkból az is kiderült, hogy a válaszadóink rendszeres ránctalanító-használók, és 86%-uk legalább naponta használ valamilyen ránctalanító terméket. A legjellemzőbb a nappali és az éjszakai krém használata, de többen preferálják a szemránckrémet is.

Összességében elégedettek voltak a L´Oréal Paris Revitalift Laser X3 bőrfiatalító arcápoló hatásával, hiszen a legtöbben azt mondták, szívesen megvásárolnák a terméket. Elsősorban azért, mert a L´Oréal Paris Revitalift Laser X3 bőrfiatalító arcápoló jobbnak bizonyult, mint amire számítottak, mert látható volt a hatása (1-4 hét használat után), fiatalabbnak látták a bőrüket és a ráncok is kevésbé voltak láthatóak.

Anna, Zsuzsanna és Kinga is kipróbálhatták a háromszoros erővel ható L´Oréal Paris Revitalift Laser X3 koncentrált bőröregedés elleni arckrémet.

Véleményük önmagáért beszél.

Anna
„Három hete használtam a krémet, amikor már a kollégáim is megjegyezték, hogy fiatalosabb, feszesebb a bőröm. Jobb érzés így a tükörbe nézni!”

Zsuzsanna
„41 éves vagyok, de eddig nem használtam ránctalanítót, inkább csak hidratálókrémeket. Amióta reggel és este használom ezt a krémet, úgy érzem, mintha feszesebb, hidratáltabb lenne a bőröm. Kifejezettem szebbnek, fiatalosabbnak érzem magam. Ezentúl biztosan rendszeres használója leszek.”

Kinga
„Többfajta ránctalanító krémet kipróbáltam már, a Revitalift Laser a várakozásaimon felül teljesített. Hálás a bőröm a használatáért, úgy érzem, mintha még az apró ráncaim is halványultak volna.”

A L’Oréal Paris Revitalift Laser koncentrált bőröregedés elleni arckrémet 40 éves kortól bárki használhatja, aki szeretné hatékonyan megújítani bőrét. Az arckrém 3%-os koncentrációban tartalmaz Pro-Xylane™-t, valamint fragmentált hialuronsavat.

Gyorsan beszívódik, és segít a ráncok csökkentésében, hatására feszesebbnek, tömörebbnek érezhetjük bőrünket.