Hallottál már a L.O.V Cosmetics sminkmárkáról?

2016. december 15.
A L.O.V Cosmetics egy német prémium sminkmárka, ami augusztus óta van jelen a magyarországi sminkpiacon.Nőiesség, szenvedélyesség, intenzív színek, luxus textúrák, egyedülálló, nőies-lekerekített csomagolás a legmagasabb színvonalon, mindez elérhető áron.

 

A kínálat kiemelkedő darabja a LOViconyx Szemhéjpúder & Kontúrozó Paletta a tökéletes szemsmink elkészítéséhez. Értékes, mint egy ékszerdoboz: öt intenzív, harmonizáló árnyalat, mely nem csak a szemek, de az arc hangsúlyozására is tökéletes, beépített tükörrel és aplikátorral.

A tökéletes szerető – ha egyszer kipróbálod a L.O.V LIPaffair ajakrúzst, utána biztosan nem fogsz más rúzs után nyúlni! Egyesít mindent, amit egy erős nő elvárhat egy rúzstól: krémes és hosszantartó, intenzíven pigmentált, csodálatosan kényelmes viselni. A szájfények szerelmeseinek is készült a márka: a LOVlicious ápoló és dúsító szájfénnyel ajkaid kívánatosabbak lesznek, mint valaha! Az ápoló olaj találkozik a színnel, hogy elegáns, csillogó végeredményt és természetes ragyogást nyújtson.

A soha véget nem érő ragyogásért: LOVinity hosszantartó körömlakk.


Lenyűgöző árnyalatok exkluzív üvegcsébe zárva! Tökéletesség egy szempillantás alatt: a magas teljesítményű ecset garantálja a sima és egyszerű felvitelt, az innovatív polimer formula pedig intenzív, magas fényű színeredményt biztosít, a körmök töredezése nélkül – akár hét napon át.

Az ünnepek szerelmeseinek is készült a márka, hiszen decembertől elérhető a karácsonyi limitált kollekciójuk, melyben szebbnél szebb termékeket találunk: elegáns, dombornyomott szemhéjpúder palette és highlighter púder, matt rúzsok és csillogó vörös és arany körömlakkok. Mindent megtalálunk, ami egy tökéletesen nőies, ünnepi smink elkészítéséhez szükséges – Ragyogj az ünnepek alatt is a L.O.V Cosmetics-el!

További információk a www.lov.eu honlapon.
Elérhető a kijelölt Müller drogériákban!

https://www.mueller.co.hu/aruvalasztek/parfuemeria/markak/lov.html