Gyönyörű bőr az ünnepekre a Húsvéti Ampulla Tojással

2017. március 13. |

Húsvét ünnepén mindenki a legszebb formájában szeretne tündökölni. A tökéletes megjelenés meghatározó része az ápolt és egészséges arcbőr. A Húsvéti Ampulla Tojás szépségelixírjei ragyogó megjelenést kölcsönöznek a bőrnek, hogy az alkalom még különlegesebb legyen.

A BABOR a professzionális bőrápolás úttörőjeként élen jár a németországi bőrápolási kutatások terén, precíziós formulái a leginnovatívabb hatóanyagokat tartalmazzák. A BABOR szakemberei felfedezték, hogy a természetes összetevők akkor a leghatékonyabbak, ha koncentrált formában vannak jelen. A vállalat – orvostudomány által inspirálva – üvegampulláival forradalmi változásokat hozott a szépség világába.

A steril csomagolás és az egyedi méretű ampullák együttesen biztosítják a bőrápolás legtisztább formáját. A szépségampullák exkluzív bőrápolást tesznek lehetővé, és minden bőrtípus igényeit kielégítik a nagydózisú aktív hatóanyagok széles skálájával. A krémeknél átlagosan 8-szor több hatóanyagot tartalmaznak, így látványosabb eredmény érhető el használatukkal. A szépítő hatóanyagok könnyű összetételüknek köszönhetően nyom nélkül szívódnak be a bőrbe és azonnal kifejtik hatásukat.

A BABOR dekoratív és tavaszias megjelenésű Húsvéti Ampulla Tojása 14 darab 2 ml-es szépségampullát tartalmaz a sorszámozott ablakocskák mögé rejtve. A meghatározott sorrendben nyisd fel az ablakocskákat, és mindig az adott napra szóló ampulla tartalmát kenegesd el arcbőrödön, dekoltázsodon! A szépségampullák használatával bőröd egyre ragyogóbb lesz, így a kúra végén, éppen Húsvétkor gyönyörű arcbőrrel köszöntheted vendégeidet.

Vásárold meg a Húsvéti Ampulla Tojást online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera