PLAZMA KEZELÉS: Az új anti aging csúcstechnológia

2017. május 16.
A High Care Cosmetics ismét egy fantasztikus világújdonsággal lepte meg a szépülni vágyó hölgyeket. A kezelés olyan hatást gyakorol az arc és dekoltázs megfiatalítására, amelyre természetes úton eddig nem volt példa.

Mit kell tudnunk az újdonságról?

Aki az új eljárás kipróbálására vállalkozik, egy roppant kellemes órában lesz része. Az energetikailag értékes oxigén és a csúcskategóriás aktív hatóanyagok hihetetlenül látványos eredményt hoznak. Az új módszerrel szérumokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet tiszta, természetes növényi kivonatokat juttatnak a bőr mély rétegeibe az oxigén és magas nyomás segítségével. Nincs ellenjavallat, csak egy nagyon kellemes óra, amit a szalonban töltünk.


Milyen bőrproblémák kezelhetők vele?

Ajánlott:

–    általános bőrfiatalításra,
–    a bőr méregtelenítésére,
–    ránckezelésre,
–    hidratálásra,
–    a szemhéj és a szem alatti sötét karikák kezelésére,
–    pigment foltokra, – bőrfehérítésre,
–    tág pórusú, problémás bőrre, – rozáceára.

A kezelés előnyeiről Nagy Viktória kozmetikus így számolt be:

–    Ez egy egyedülálló kozmetikai kezelés, melyet kizárólag a High Care® szalonokban végzünk.
–    A vendégeim nagyon szeretik, mivel rövid a kezelési idő, mindössze 1 óra.
–     Hihetetlenül nagymennyiségű, természetes hatóanyagot juttatunk a bőrbe, és ha még hozzá vesszük az oxigén egyedi hatását, akkor ez egy igazi natúrkozmetikai csoda!
–    A kezelés első lépéseként egy enzimatikus peelinget használunk, hasonló hatást még semmilyen peelinggel nem értem el: megváltozik a bőrszín, puhává, bársonyossá válik a bőr.
–    Nagyon szeretem ezzel az új módszerrel a szemkezeléseket végezni, mert a laza szemhéj esetében nagyon látványos eredményeket érünk el. Ezt a problémát más kozmetikai kezeléssel eddig nem tudtuk orvosolni, – egy komoly hiányt pótol ez az eljárás.
–    Ajánlom  3-4 alkalmas kúrában, de akár alkalmi kezelésként is.
–    Mi a High Care®-ben nagyon fontosnak tartjuk az egészségmegőrzést. Ez a kezelés fantasztikusan veszi fel a harcot az életmód okozta bőrproblémákkal (dohányzás, kialvatlanság, stressz, stb.).
–    Igazából mindenkinek tudom ajánlani. – Annak, aki a kozmetikában a természetes hatóanyagok híve, aki olyan gyors megoldást keres, amely egyben kellemes érzés is, mindenképpen ki kell próbálnia a High Care Cosmetics új plazma kezelését! Az eredmény garantált.

Üzletlista: www.highcare.hu