Hódít a fröccsentett, koptatott farmer és az overál

2017. május 22.
Az első melegebb napok érkezésével, amikor már a tavaszi kabátok is lekerülnek, ideje előkapni a nyári időszakra tartogatott ruhákat. Könnyed színek, sportos, laza szabás és sortok dominálnak a késő tavaszi, kora nyári trendekben. A Ralph Lauren stylistjai most elárulják, hogy milyen trendi darabokkal dobd fel a ruhatárad, hogy igazán stílusosan kezdd a nyarat.

Lezser, fiús vagy sportos – légy bevállalós!

Az idei tavaszi és nyári trendek igazi sztárjai a fiúsabb, lezserebb darabok, mint a boyfriend pólók, crop és hálós felsők, valamint a sortok. Ne félj kipróbálni vagányabb szabásokat, amiken egy-egy igazán nőies kiegészítővel finomíthatsz. Legyen szó szaggatott sortról vagy irodai, klasszikus vonalról, ezekkel a rövidnadrágokkal nem lőhetsz mellé, nyugodtan párosítsd egy lezser blézerrel és azonnal a napi megbeszéléseid középpontja lehetsz. Vége a munkának? Csak dobd le a zakót és egy finom szabású inggel vagy laza pólóval máris a nyakadba veheted a várost. Ne feledd még jobban hangsúlyozni lábaidat egy vagány magassarkúval! Ha rohangálós napod van kapd fel a kedvenc tornacipődet!

Tengerészkék, bézs és rózsaszín – könnyed színeket válassz!

A fiús darabok dominanciáján egyszerűen finomíthatsz könnyed színekkel, nyugodtan kísérletezz fehér, bézs és kék darabokkal. A tavaszi és nyári trendek legnagyobb slágerei a „tengerész” színek, a fehér és a kék különböző árnyalatai. Ezek kitűnően passzolnak a lezser és irodai darabokhoz is, valamint még frissebb és üdébb benyomást kelthetsz.
A vizes színek mellett hódítanak a rózsaszín, lila és zöld különböző árnyalatai is, amelyek kitűnően mutatnak overálon vagy egy egyszerűbb szabású, lenge nyáriruhán is.

Vegyél kalapot és húzz telitalpút!

Még stílusosabb lehetsz egy vagány kalappal vagy egy vékony bomberdzsekivel és ne feledkezz meg a legfontosabb kiegészítőről, a cipődről sem. Továbbra sem lőhetsz mellé egy finom vonalú telitalpúval vagy egy saruval, bármelyiket is választod, tökéletesen passzolnak a lezser sortokhoz vagy a nőiesebb ruhákhoz is. Overálodhoz bátran válassz magassarkút, vagy egy izgalmas kialakítású szandált.

A Ralph Lauren stylistjainak mottója: légy bevállalós és ne félj kipróbálni fiúsabb vagányabb darabokat. Kísérletezz a nyár legtrendibb színeivel, alakítsd ki saját stílusodat!