Idén nyáron te is kipróbálhatod az első, digitális, bőrön hordható UV- szenzort!

2017. május 25. |

A La Roche-Posay elhozta a „viselhető technológia" legújabb csodáját: a világ első, hajszálnál is vékonyabb, rugalmas, bőrön viselhető UV-szenzorát!

A My UV Patch szenzort a helytelen napozási szokások megváltoztatása érdekében alkotta meg a La Roche-Posay. Okostelefon alkalmazás segítségével, a profilod beállítása után egyénre szabott tanácsot ad és játékos módon segít abban, hogyan kell biztonságosabbá tenni a napozást. A szenzort egyes partnerpatikákban* Anthelios napvédőkhöz ajándékként csomagolva tudod beszerezni. Töltsd le hozzá My UV Patch ingyenes applikációt, kend be magad napvédő készítménnyel, a szenzort se felejtsd ki! Ezután szkenneld be telefonoddal a szenzort, amely így elemzi a fotoérzékeny festék-négyzeteket az UV-sugárzás mértékének meghatározásához. Az applikáció egy algoritmus segítségével az adataid alapján – fototípus, bőrtípus, földrajzi hely és időjárási viszonyok – egyénre szabott információkat generál a megfelelő viselkedésről és a használandó védelemről.

A La Roche-Posay egy háromlépéses megközelítést dolgozott ki, amely segít a káros UV-sugarak elleni védelemben:

Első lépés: az anyajegyek rendszeres ellenőrzése. A La Roche-Posay több mint 10 éve elkötelezett a bőrrák korai felismerésében, orvosok és a szakértők segítségével már harmadik éve indítja el a Skin Checker kampányt.

Második lépés: olyan magas faktorszámú és széles spektrumú fényvédővel óvd a bőröd, amelyet kellemes és praktikus használni. Az Anthelios termékcsalád hosszú évek óta nagyon magas UV-védelmet nyújt az érzékeny és napallergiás bőr számára is. Speciális textúrákban kapható, hogy minden bőrtípusnak és környezeti körülménynek megfelelő legyen.

Harmadik lépés: hogy a napozást még biztonságosabb legyen, a My UV Patch szenzor megtanít a napon való helyes viselkedésre.

Ebben az évben megújult honlapon olvashatsz a napvédelemről, hasznos tippeket találsz az anyajegy ellenőrzésről és felfedezheted a világ első, digitális, bőrön hordható UV-szenzorát: www.ovjaboret.hu.

*A My UV Patch szenzor limitált kiadásban, egyes Anthelios napvédőkhöz ajándékként csomagolva elérhető. Értékesítő gyógyszertárak listája: www.larocheposay.hu)

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera