Idén nyáron te is kipróbálhatod az első, digitális, bőrön hordható UV- szenzort!

2017. május 25.
A La Roche-Posay elhozta a „viselhető technológia" legújabb csodáját: a világ első, hajszálnál is vékonyabb, rugalmas, bőrön viselhető UV-szenzorát!

A My UV Patch szenzort a helytelen napozási szokások megváltoztatása érdekében alkotta meg a La Roche-Posay. Okostelefon alkalmazás segítségével, a profilod beállítása után egyénre szabott tanácsot ad és játékos módon segít abban, hogyan kell biztonságosabbá tenni a napozást. A szenzort egyes partnerpatikákban* Anthelios napvédőkhöz ajándékként csomagolva tudod beszerezni. Töltsd le hozzá My UV Patch ingyenes applikációt, kend be magad napvédő készítménnyel, a szenzort se felejtsd ki! Ezután szkenneld be telefonoddal a szenzort, amely így elemzi a fotoérzékeny festék-négyzeteket az UV-sugárzás mértékének meghatározásához. Az applikáció egy algoritmus segítségével az adataid alapján – fototípus, bőrtípus, földrajzi hely és időjárási viszonyok – egyénre szabott információkat generál a megfelelő viselkedésről és a használandó védelemről.

A La Roche-Posay egy háromlépéses megközelítést dolgozott ki, amely segít a káros UV-sugarak elleni védelemben:

Első lépés: az anyajegyek rendszeres ellenőrzése. A La Roche-Posay több mint 10 éve elkötelezett a bőrrák korai felismerésében, orvosok és a szakértők segítségével már harmadik éve indítja el a Skin Checker kampányt.

Második lépés: olyan magas faktorszámú és széles spektrumú fényvédővel óvd a bőröd, amelyet kellemes és praktikus használni. Az Anthelios termékcsalád hosszú évek óta nagyon magas UV-védelmet nyújt az érzékeny és napallergiás bőr számára is. Speciális textúrákban kapható, hogy minden bőrtípusnak és környezeti körülménynek megfelelő legyen.

Harmadik lépés: hogy a napozást még biztonságosabb legyen, a My UV Patch szenzor megtanít a napon való helyes viselkedésre.

Ebben az évben megújult honlapon olvashatsz a napvédelemről, hasznos tippeket találsz az anyajegy ellenőrzésről és felfedezheted a világ első, digitális, bőrön hordható UV-szenzorát: www.ovjaboret.hu.

*A My UV Patch szenzor limitált kiadásban, egyes Anthelios napvédőkhöz ajándékként csomagolva elérhető. Értékesítő gyógyszertárak listája: www.larocheposay.hu)