Intenzív fényvédelem anti-aging hatással!

2017. június 13. |

Az UV sugárzás, számos egyéb káros hatása mellett, a korai bőröregedést kiváltó legfőbb külső tényező. A BABOR Sun Care termékcsaládjának napozói hatékony és széleskörű megoldást kínálnak, hiszen innovatív anti-aging hatóanyagaik révén szembe szállnak a bőröregedést előidéző UVA sugarakkal is.

Az UVA sugarak behatolnak egészen az irharétegig, ahol sejtkárosodást idéznek elő. Az irharéteg felelős a bőr rugalmasságáért és feszességéért, így napsugarak általi rongálása a bőr fiatalossága ellen hat.

A BABOR napozókban található Skin Protection Complex hármas hatású védelmet biztosít a sejtkárosodás, a bőröregedés és a napfény ellen. A termékek UV fényre aktiválódó C-és E-vitamin szállító kapszulákat tartalmaznak, amelyek megvédik a bőrt a szabadgyököktől. A BABOR Sun Care termékcsaládjával tehát megszületett a napfény elleni védekezés legintelligensebb módja!

Vásárold meg a BABOR napozókat online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera