Intenzív fényvédelem anti-aging hatással!

2017. június 13.
Az UV sugárzás, számos egyéb káros hatása mellett, a korai bőröregedést kiváltó legfőbb külső tényező. A BABOR Sun Care termékcsaládjának napozói hatékony és széleskörű megoldást kínálnak, hiszen innovatív anti-aging hatóanyagaik révén szembe szállnak a bőröregedést előidéző UVA sugarakkal is.

Az UVA sugarak behatolnak egészen az irharétegig, ahol sejtkárosodást idéznek elő. Az irharéteg felelős a bőr rugalmasságáért és feszességéért, így napsugarak általi rongálása a bőr fiatalossága ellen hat.

A BABOR napozókban található Skin Protection Complex hármas hatású védelmet biztosít a sejtkárosodás, a bőröregedés és a napfény ellen. A termékek UV fényre aktiválódó C-és E-vitamin szállító kapszulákat tartalmaznak, amelyek megvédik a bőrt a szabadgyököktől. A BABOR Sun Care termékcsaládjával tehát megszületett a napfény elleni védekezés legintelligensebb módja!

Vásárold meg a BABOR napozókat online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.