Oldd meg okosan a nyári ruhatárfrissítést!

2017. június 13.
Gigantikus leárazás a Fashion Days-en: EPIC SALE akár 80% kedvezménnyel.

A legnagyobb szezonális akciókat rendszerint az aktuális szezon végén rendezik meg a webshopok és a hagyományos üzletek egyaránt, azonban van egy webshop, amelyik szándékosan szakít ezzel a hagyománnyal. A fashiondays.hu úgy döntött, egy gigantikus akcióval indítja be a nyarat, így még a nyaralások előtt felfrissítheted a ruhatáradat rendkívül kedvező áron. A legnagyobb márkák friss, 2017-es tavaszi-nyári kollekciói is elérhetőek lesznek az akcióban, június 13-15 között, akár 80% kedvezménnyel!
Ebben a három napban több mint 350 nemzetközi topmárka közül választhatod ki a nyári sláger ruhadarabjaidat, hiszen a webshop teljes kínálatát érinti a hatalmas akció. A széles márkaválasztékban olyan nagy kedvencek szerepelnek, mint a GUESS, Diesel, Pepe Jeans London, Desigual, Le Coq Sportif és az Esprit, olyan luxusmárkákkal kiegészítve, mint a Calvin Klein, Trussardi, Just Cavalli, Love Moschino vagy a Furla. Csodás kollekciókkal ejt kísértésbe a vásárlók egyik legújabb kedvenc márkája, a Zee Lane is, valamint újdonság a webshop kínálatában a svájci karóragyártás egyik legfontosabb ikonja, a Longines.

A fashiondays.hu EPIC SALE akcióiban női, férfi és gyermekruházati termékeket, lábbeliket és kiegészítőket, sportruházati, valamint lakberendezési termékeket is kínál már 1090 forinttól, 12000 forintos megrendelés felett ingyenes kiszállítással.

EPIC SALE akcióját a divatportál tavaly rendezte meg először, és hamar vásárlói egyik kedvenc leárazásává vált, hiszen ellenállhatatlan ajánlatok egész sorát vonultatta fel, ezért a legnagyobb divatrajongók már biztosan feljegyezték naptárjukba az idei akciókezdés időpontját is, ami június 13.

Ha nyaralni készülsz, szeretnéd felfrissíteni ruhatáradat a szezon legdivatosabb termékeivel, vagy szívesen lecsapnál pár luxus darabra, amikről eddig csak álmodoztál, akkor mindenképpen látogass el a Fashion Days oldalára június 13. és 15. között, vagy használd az applikációt, melyen bárhol, bármikor kényelmesen vásárolhatsz, pár mozdulattal!