Engedj a fekete csábításának!

2017. június 16.
Minden színnek megvan a maga kódja és hatása az emberi lélekre, lelkiállapotra. A fekete egy örök klasszikus, évszázadok óta használják előszeretettel az öltözködésben, hiszen optikailag karcsúsít és időtállóan divatos.

A kis fekete ruha gardróbszekrényünk fő kedvence; slankít, elegáns és szinte minden alkalomhoz fel lehet venni. A fekete koktélruhát előkelőnek tartjuk, és pont ugyanígy van ezzel a szépségipar is: a fekete színt a prémium minőséggel és luxussal párosítja.

A Wilkinsonnál ezért arra jutottak, hogy a fekete selyemruhához bársonyosan puha bőrt párosítanak – a tökéletes simaságért felelős Hydro Silk borotvacsalád még csomagolásában is talpig feketébe öltözött.
Vár az elegancia a ruhatárban és a fürdőszobában, na meg persze a selymes tapintás a ruha alatt!

A Hydro Silk család forradalmi újdonsága, hogy a borotválkozáshoz nem kell többé zselét használnod, de a borotválás végeztével a hidratáló krémet is elfelejtheted! A Hydro Silk borotvák egyszerre varázsolják selymessé és simává a bőrt, mindezt rendkívül kíméletesen – hiszen a terméket az érzékeny bőrű nők igényei alapján fejlesztett ki a Wilkinson.

A Hydro Silk borotvafejeiben található, magas koncentrátumú szérum a borotválkozást követően, akár 2 órán keresztül hidratál, a továbbfejlesztett Skin Guard technológia pedig megvédi a bőrt az esetleges irritációtól, mivel a pengék alig érintik a bőrfelszínt. A vízre aktiválódó, hidratáló szérumos rekesz shea vajat tartalmaz, ami mélyen táplálja és bársonyosan puhává teszi a bőrt, hogy az borotválkozás alatt, de már útközben is gyönyörű legyen.

Mindig sietünk valamerre. Vagy a munkába, vagy a barátainkkal szervezett programokra, ezért a legtöbben arra vágyunk, hogy a borotválkozást minél gyorsabban befejezzük, de a végeredmény lehengerlő hatásából nem engedünk. Ilyenkor lép a színre a Hydro Silk borotva, hisz 5 precíziós pengéjének köszönhetően villámgyorsan és alaposan távolítja el a szőrszálakat.

A mozgó, ergonomikus kialakítású borotvafej a test minden körvonalához megfelelőn illeszkedik, ezért a Hydro Silk még a nehezen elérhető területeken is alapos munkát végez, és percek alatt megszabadít a szőrszálaktól. A 4 fogópontos, puha és könnyű, gumírozott borotvanyéllel ráadásul nagyon kényelmes bánni. A borotvát, egyedi kialakításának köszönhetően, bárhova biztonsággal lerakhatod, anélkül, hogy a pengék megsértsenek vagy kicsorbuljanak.