MON GUERLAIN – Angelina Jolie illata

2017. június 23.
Jacques Guerlain, a Guerlain ház harmadik generációs parfümőrje, a 20. század egyik legkiemelkedőbb illatkreátora azt mondta: „Mindig olyan nő számára alkotunk illatot, akit csodálunk".

A Mon Guerlain egy parfümőr története, akit egy csodálatos, kivételes nő inspirált. A Mon Guerlain egy kivételes illatház története, aki megalkotta a mai modern nő tökéletes illatát.

Milyenek is a mai nők? Mondhatjuk, hogy nagyon sokoldalúak. Egyrészről ösztönösen bennük van a törődés és szeretet, ugyanakkor nagyon merészek és bátrak is, mernek kiállni a saját igazukért és véleményükért. Van bennük romantikusság, érzékenység, mindemellett bátrak és titokzatosak is.

Thierry Wasser, a Guerlain mester parfümőrje körbeutazta a földet, hogy olyan különleges illatösszetevőket találjon, melyekkel megtestesíti a mai modern nőiességet. Így talált rá a tahiti vaníliára Pápua új-giuneai útja során. Ez a vanília igazán lágy, finom, szinte anyaian körülölelő. Ezt a vaníliát fűszerezi meg a francia Provance-ból származó levendula. Ez a Carla Levendula, – amit a gasztronómiában is gyakran használnak – egyszerre tiszta, és egyszerű, mégis különleges pikantériát és merészséget ad az illatnak. Az Indiából származó Sambac Jázmin érzékiséget, az Ausztráliában termesztett szantálfa pedig bátorságot, titokzatosságot és erőt ad az illatnak.

Egy kivételes friss orientális kompozíció, mely addiktív, olyan, mint egy láthatatlan tetoválás, mely összeolvad a bőrrel, a sajátunkká válik és még a legmerészebb döntések meghozatalát is lehetővé teszi.

Angelina Jolie, a parfüm múzsája méltán képviseli a mai modern nőt sokoldalúságával. Ő egyszerre érzékeny, törődő, ugyanakkor nagyon merész, bátor, aki mindig kiáll azok mellett, akiknek erre szükségük van. Alapítványával nagyon sok nemes célt támogat és a Mon Guerlain kampányból származó teljes bevételét is jótékony célokra ajánlotta fel.

Őt magát is érzékeny szálak fűzik a Guerlain márkához. Az ibolya és írisz illatú Guerlain porpúder, amit édesanyja használt, felidézi benne a gyermekkorát. Mindemellett Angelina ezt az emléket azóta is a minőséggel, az eleganciával és a nőiességgel köti össze.
Talán pont emiatt a kötődés miatt érte a Guerlaint az a nagy szerencse, hogy a Mon Guerlain illat reklámfilmjét az ő házában, Provence-ban forgatták. Szinte az ő kertjében nő az illatban fontos szerepet játszó levendula.

A Mon Guerlain az igaz emberi kapcsolatok koncentrációja, azoké az embereké, akik kivételessé varázsolják ezt a kreációt. Minden közösen megélt pillanat – azoktól kezdve akik az összetevőket termelik, a laboratóriumokban dolgozókon át a parfümőrig és Angelina Jolie-ig – a Mon Guerlain egy-egy illatjegyévé válik, a parfümé, amit a különleges, őszinte és valódi nőnek alkottunk meg.

Bővebb információ az illatról: monguerlain.hu illetve Facebook/GuerlainMo