Nyári felfrissülés a BABOR új generációs maszkjaival!

2017. július 07. |

Nyáron a bőrnek extrém környezeti körülményekkel kell szembenéznie. A tengerparti nyaralások, a sós víz, a napfürdőzés és az éjszakába nyúló bulizások mind olyan tényezők, amelyek indokolttá teszik az arcbőr intenzív ápolását.

A BABOR új generációs SkinovagePX Cellulose maszkjai lehetővé teszik, hogy a mindennapi bőrápolási rutin részeként felfrissíthesd arcbőrödet! A maszkok értékes aktív hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek hidratálják és revitalizálják a bőrt, hogy az visszanyerje frissességét és életerejét. Speciális, innovatív összetevője a termékeknek a biocellulóz, amelyet fermentált kókusz-kivonatból nyernek ki a szakemberek. A maszk a cellulóznak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az arcra, így elősegíti a hatóanyagok bőr mélyebb rétegeibe történő bejutását. A hyaluronsav és az algakivonat intenzíven hidratálják a bőrt, és fokozzák annak nedvességmegtartó képességét. Az eredmény: üde és ragyogó arcbőr!

Vásárold meg a BABOR maszkokat online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

(x)

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera