Nyári felfrissülés a BABOR új generációs maszkjaival!

2017. július 07.
Nyáron a bőrnek extrém környezeti körülményekkel kell szembenéznie. A tengerparti nyaralások, a sós víz, a napfürdőzés és az éjszakába nyúló bulizások mind olyan tényezők, amelyek indokolttá teszik az arcbőr intenzív ápolását.

A BABOR új generációs SkinovagePX Cellulose maszkjai lehetővé teszik, hogy a mindennapi bőrápolási rutin részeként felfrissíthesd arcbőrödet! A maszkok értékes aktív hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek hidratálják és revitalizálják a bőrt, hogy az visszanyerje frissességét és életerejét. Speciális, innovatív összetevője a termékeknek a biocellulóz, amelyet fermentált kókusz-kivonatból nyernek ki a szakemberek. A maszk a cellulóznak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az arcra, így elősegíti a hatóanyagok bőr mélyebb rétegeibe történő bejutását. A hyaluronsav és az algakivonat intenzíven hidratálják a bőrt, és fokozzák annak nedvességmegtartó képességét. Az eredmény: üde és ragyogó arcbőr!

Vásárold meg a BABOR maszkokat online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

(x)