Vibráló színek és ápolt, egészséges körmök egyszerre?

2017. augusztus 14.
A nyári, forró hónapok alkalmával mindannyian szeretjük, ha vibráló színek ragyognak a körmeinken, hiszen ebben az időszakban vannak a leginkább szem előtt. A folyamatos manikűrnek és az állandó igénybevételnek azonban jól tudjuk, ára van: ha nem szeretnénk tönkre tenni a körmeinket, akkor néha egy-egy darabig lélegezni kell hagynunk, pihentetnünk kell őket, és várni az újabb lakkozással, amíg újra megerősödnek. Ha ebben az esetben is szeretnéd vidám színekkel feldobni a körmeidet, akkor jó hírünk van – a Sally Hansen csodás újdonságát pont Neked találták ki!

Az amerikai körömlakk márka új kollekciója, a Color Therapy nemcsak szikrázóan fényes és mélyen izzó színek palettáját kínálja, hanem egy különlegességgel is szolgál, ugyanis gyengéden ápolja a gyengébb, száraz körmöket. A lakkok bővelkednek argán, ligetszépe és acai olajban, antioxidánsokat és E-vitamint is tartalmaznak, így finoman kondicionálják és teszik egészségesebbé a körmöket. A trendi összetevő, az acai bogyó olaja olyan tápláló anyagokat tartalmaz, amelyek miatt már régóta használják bőr- és hajápoló készítményekben, csak úgy, mint a ligetszépe olajat is.

 

Plusz pont, hogy használat előtt a tápláló és ápoló összetevők miatt nem szükséges alapozó lakkot kenni a körmeinkre, így az olajok jobban ki tudják fejteni a hatásukat – mi pedig megspórolhatunk pár percet a művelet kihagyásával! A fedőlakkot azonban nem érdemes lespórolni, mert ezáltal a lakk akár több, mint 10 napig is megőrzi ragyogó fényét és intenzív színét, és még csak meg sem próbál lepattogni. Kiegészítésképp kipróbálhatjuk még a Color Therapy köröm- és körömágybőr ápoló olajat is, amelyek használata segít a még hidratáltabb, egészségesebb megjelenés biztosításában.

A Color Therapy körömlakkok változatos színpalettájának megalkotásában az elismert nail-artist, Madeline Poole, a márka nagykövete segített, akinek a munkái számtalan, menő magazinban megjelentek már. Madeline pontosan tudja, milyen cool színeket szeretnénk a körmeinken látni ebben az évben – éppen ezért meleg tónusok, izzó vörösek, mesés pinkek és korallok, valamint a drágakövek legszebb árnyalatai közül válogathatunk.