A kulisszák mögött a belga divatvilág fővárosában

2017. szeptember 01. |

A belga divatvilág fővárosában, Antwerpenben mutatta be a C&A divatmárka legújabb őszi–téli kollekcióját. A meghívott újságírók nemcsak a kollekció darabjait tekinthették meg, de bepillanthattak a kulisszák mögé is, megismerkedhettek a tervezőkkel és a tervezési folyamat részleteivel.

Antwerpen egyik legimpozánsabb rendezvényközpontja, egy szépen felújított, egykori ipari csarnok adott otthont a különleges divatbemutatónak. A program első részében egy elegáns nappali szobának berendezett térben, kényelmes kanapékon, kávé és sütemények mellett ismerkedhettek meg az újságírók a legújabb C&A-darabokkal. A modellek a nézők között járkáltak, így mindenkinek lehetősége volt közelről megszemlélni a finom alapanyagokat, izgalmas szabásvonalakat, érdekes mintákat. Az idei őszi–téli kollekció nagyszerűen tükrözte a márka legfőbb üzenetét: minden nő – életkortól és mérettől függetlenül – megérdemli, hogy szépnek érezze magát.

Ezután a vendégek hátramehettek a backstage-be, ahol a tervezők részletesen bemutatták a legfontosabb darabokat, és meséltek a tervezés folyamatáról is. Érdemes volt kézbe venni a ruhákat, a finom kasmír-, pamut-, csipkeanyagok tapintása mindenkit meggyőzött arról, hogy az alapanyagok minősége mennyire fontos a márkának.

A program zárásaként egy szenzációs hírt jelentettek be: a C&A a világ első arany fokozatú Cradle to Cradle TM tanúsítvánnyal rendelkező pólóit vezette be a piacra. A pólók kétféle fazonban és 17-féle színben kaphatók, melyek a C&A első „körforgáson alapuló kollekcióját” alkotják. Ezeket a termékeket újrafeldolgozásra és újrahasznosításra tervezik, 100%-ban organikus pamutból készülnek, előállításuk társadalmi és környezetvédelmi szempontból is felelős módon történik. A pólók elengedhetetlen részei a stílusos ruhatárnak, ugyanakkor mérföldkövet jelentenek a fenntartható jövő felé vezető úton.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc divat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

Stílusosan nappal és éjszaka ékszer

Stílusosan nappal és éjszaka

Közel a természethez, de a városban duna terasz grande

Közel a természethez, de a városban

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek Hello IT for women

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek