A hosszú szempilla nem álom többé

2017. szeptember 11.
Sok nő álmodozik hosszú szempillákról, de mit lehet tenni ha rövidek a szempilláid és nem szeretnél műszempillával bajlódni?

Jó hír, hogy van megoldás!
A Lux-Factor Eyelash szempillanövesztő szérum használatával gyönyörű hosszúra nőnek a szempilláid.
A szérum természetes alapanyagokból készül és csak naponta egyszer kell használni. A hatás garantált, 2-4 hét múlva neked is gyönyörű hosszú szempilláid lesznek. Nincs szükség műszempillára, növeszd meg a sajátod!

Túl szép ez, hogy igaz legyen?
A Lux-Factor Eyelash szérumban nem fogsz csalódni. Olyan hírességek használják mint Horváth Éva, Király Linda, Festy in Style vagy Debreczeni Zita. A használata nagyon egyszerű, naponta egyszer kell bekenni vele a szempillák tövét.

Vásárlói vélemény (Barbara, 33 év):
Bevallom sosem hittem volna, hogy a szempillák hosszán tényleg ennyit lehet növelni. Én egy barátnőmön láttam a változást. Azt hittem műszempillát rakatott, de mondta, hogy ezek a saját szempillái, csak a Lux-Factor Eyelash szérumnak köszönhetően megnőttek. Rögtön rendeltem én is. Először hetekig csak kentem és semmi változás nem történt, de aztán kb. 4 hét után hirtelen látványosan elkezdtek hosszabbodni a szempilláim. Azóta már sokan megkérdeztek engem is, hogy műszempillám van? És én olyankor büszkén felelem, hogy nem!

Festy in style, blogger
„Biztos nektek is vannak olyan dolgok a táskátokban, amit mindig magatokkal visztek mindenhova, mert bármikor szükségetek lehet rá. Nekem az egyik ilyen alap kellék a L’ux-Factor Professzionális Szempillanövesztő Szérumja.
Sokszor egész nap sminkben vagyok és ez a nagyszerű termék nem csak elősegíti a szempilla növekedést, de helyettesíti a szempillaspirált is, mivel sötétebb pillákat tudok vele elérni szempillaspirál használata nélkül. Naponta többször felviszem a pilláimra, így tuti a make-up hatás. Ráadásul még a szemöldökömön is tudom használni.”

Kipróbálnád a szérumot?

Ha szeretnéd, hogy a Te szempilláidat is megcsodálják akkor rendeld meg a Lux-Factor Eyelash szempillanövesztő szérumot a Lux-Factor.com oldalon vagy a +36 19 995 353 50-es telefonszámon