A hosszú szempilla nem álom többé

2017. szeptember 11. |

Sok nő álmodozik hosszú szempillákról, de mit lehet tenni ha rövidek a szempilláid és nem szeretnél műszempillával bajlódni?

Jó hír, hogy van megoldás!
A Lux-Factor Eyelash szempillanövesztő szérum használatával gyönyörű hosszúra nőnek a szempilláid.
A szérum természetes alapanyagokból készül és csak naponta egyszer kell használni. A hatás garantált, 2-4 hét múlva neked is gyönyörű hosszú szempilláid lesznek. Nincs szükség műszempillára, növeszd meg a sajátod!

Túl szép ez, hogy igaz legyen?
A Lux-Factor Eyelash szérumban nem fogsz csalódni. Olyan hírességek használják mint Horváth Éva, Király Linda, Festy in Style vagy Debreczeni Zita. A használata nagyon egyszerű, naponta egyszer kell bekenni vele a szempillák tövét.

Vásárlói vélemény (Barbara, 33 év):
Bevallom sosem hittem volna, hogy a szempillák hosszán tényleg ennyit lehet növelni. Én egy barátnőmön láttam a változást. Azt hittem műszempillát rakatott, de mondta, hogy ezek a saját szempillái, csak a Lux-Factor Eyelash szérumnak köszönhetően megnőttek. Rögtön rendeltem én is. Először hetekig csak kentem és semmi változás nem történt, de aztán kb. 4 hét után hirtelen látványosan elkezdtek hosszabbodni a szempilláim. Azóta már sokan megkérdeztek engem is, hogy műszempillám van? És én olyankor büszkén felelem, hogy nem!

Festy in style, blogger
“Biztos nektek is vannak olyan dolgok a táskátokban, amit mindig magatokkal visztek mindenhova, mert bármikor szükségetek lehet rá. Nekem az egyik ilyen alap kellék a L’ux-Factor Professzionális Szempillanövesztő Szérumja.
Sokszor egész nap sminkben vagyok és ez a nagyszerű termék nem csak elősegíti a szempilla növekedést, de helyettesíti a szempillaspirált is, mivel sötétebb pillákat tudok vele elérni szempillaspirál használata nélkül. Naponta többször felviszem a pilláimra, így tuti a make-up hatás. Ráadásul még a szemöldökömön is tudom használni.”

Kipróbálnád a szérumot?

Ha szeretnéd, hogy a Te szempilláidat is megcsodálják akkor rendeld meg a Lux-Factor Eyelash szempillanövesztő szérumot a Lux-Factor.com oldalon vagy a +36 19 995 353 50-es telefonszámon

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera