Praktikus utazó szett lifting specialistákkal!

2017. szeptember 12.
Az átmeneti évszak kiváló alkalom arra, hogy hosszú hétvégékkel, rövidebb utazásokkal szakítsd meg a hétköznapok rohanó tempóját. Ilyenkor természetesen nem szeretnél megválni imádott anti-aging termékeidtől. Vidd magaddal a DOCTOR BABOR lifting specialistáit utazó szett formájában!

A praktikus neszeszerben található kis kiszerelésű Lifting Cellular termékek belülről töltik fel a ráncokat, és varázslatos lifting hatással bírnak. A Collagen Booster Cream a tripeptid-oldat segítségével aktiválja a bőr természetes kollagén termelését, így az napról napra feszesebb lesz. A Collagen Boost Infusion koncentrátum aktív hatóanyagai révén csökkenti az elasztinrostok lebomlását, így stabilizálja a kollagén-struktúrát. A Firming Lip Booster ajakbalzsam használatával pedig kezelésbe veheted a száj körüli ráncokat és szabályozhatod az ajakkontúrokat. Az eredmény: láthatóan feszes bőr, újradefiniált kontúrok és telt ajkak!

Csak dobd be a szettet a bőröndbe, és már indulhatsz is!

Vásárold meg az utazó szettet online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.