A modern kori nők bőréért – Vagheggi

2017. szeptember 17.
A Vagheggi Intense egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat, sokféle technikai eszközt alkalmaznak. Az Intense termékek a mai modern kori nők bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen az elektronikai eszközeink által kibocsájtott nagy dózisú „kék fény" és a környezet szennyezés okozta káros hatások ellen.

Neurokozmetika
A tudósok és a kozmetológiai kutatások folyamatosan vizsgálják a bőr öregedésének kiváltó okait. A legújabb felfedezések bebizonyították, hogy a bőrben jelen lévő idegsejtek öregedése nagymértékben hatással van a kollagén-és elasztin rostok képződésére. Az idegsejtek segítik
a kommunikációt az idegek és a fibroblasztok között. Az idegsejtek öregedése bizonyítottan a kollagén és elasztin csökkenéséhez vezet, felgyorsítva így a bőr öregedésének folyamatát.

Környezetszennyezés
Az emberiség 80 %-a városokban él, ahol folyamatosan nő a légszennyezettség. A bőr egészsége a levegőben lévő ózon és nitrogénoxid koncentrációtól is függ, mert ezek irritálhatják bőrünket. Ezen felül a szálló por mennyisége is befolyásolja a bőrünk állapotát, mert tönkre teszi a keratint, hámsejteket. Mindezek okozhatják a bőr dehidratáltságát, a kollagén károsodását és a bőr korai öregedését.

Elektroszmog
Az elektronikai eszközök túlzott használata, mint az okos telefon, tablet, számítógép a bőrt egy szennyező fényhatásnak és hőhatásnak teszik ki. Ez az úgynevezett „kék fény” a természetes és látható fény része, de nagy dózisban káros szabad gyökök képződéséhez vezethet mely öregíti a bőrt: ezt hívjuk DIGITAL AGEING-nek.

Az INTENSE termékek összetevői

Laminaria hyperborea: egy barna alga, mely segít csökkenteni az idegsejtek öregedését és felveszi a harcot a neuroageing ellen. Speciális simító és védő hatást gyakorol, AGE CARE (bőröregedés gátlás). Elősegíti a sAPPalfa, védő idegsejt működését, ami megelőzi az idegsejtek károsodását, fenntartja a normál kommunikációt az idegsejtek és a fibroblasztok között így újra aktívvá teszi a kollagén és elasztin szintézist. Mikró algák által energetizált tengervíz: speciális hatása van a környezet szennyezés káros hatásai ellen. Egy láthatatlan védőpajzsot hoz létre a bőr felületén és a mélyebb rétegekben is, megkötve és semlegesítve a bőrbe felszívódó káros anyagokat.

Theobroma cacao: „Criollo Porcellana” fehér kakaó kivonata, ami több mint 3000 éve terem Peruban. Termesztése fenntartható módon zajlik, a környezet tiszteletben tartásával. Nagyon gazdag peptidekben, szaharidokban és polifenolokban, amik stimulálják a kollagén és elasztin termelődését. Ez a hatóanyag növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást.

Paeonia lactiflora: bazsarózsa, ázsiai eredetű virág nagyon érzéki és finom illattal. A királynő virágának is hívják, gazdag terpenoidokban és polifenolokban, antioxidáns hatású, ragyogó
és homogén arcbőrt kölcsönöz.

A webshopot ITT találod!