A modern kori nők bőréért – Vagheggi

2017. szeptember 17. |

A Vagheggi Intense egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat, sokféle technikai eszközt alkalmaznak. Az Intense termékek a mai modern kori nők bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen az elektronikai eszközeink által kibocsájtott nagy dózisú „kék fény" és a környezet szennyezés okozta káros hatások ellen.

Neurokozmetika
A tudósok és a kozmetológiai kutatások folyamatosan vizsgálják a bőr öregedésének kiváltó okait. A legújabb felfedezések bebizonyították, hogy a bőrben jelen lévő idegsejtek öregedése nagymértékben hatással van a kollagén-és elasztin rostok képződésére. Az idegsejtek segítik
a kommunikációt az idegek és a fibroblasztok között. Az idegsejtek öregedése bizonyítottan a kollagén és elasztin csökkenéséhez vezet, felgyorsítva így a bőr öregedésének folyamatát.

Környezetszennyezés
Az emberiség 80 %-a városokban él, ahol folyamatosan nő a légszennyezettség. A bőr egészsége a levegőben lévő ózon és nitrogénoxid koncentrációtól is függ, mert ezek irritálhatják bőrünket. Ezen felül a szálló por mennyisége is befolyásolja a bőrünk állapotát, mert tönkre teszi a keratint, hámsejteket. Mindezek okozhatják a bőr dehidratáltságát, a kollagén károsodását és a bőr korai öregedését.

Elektroszmog
Az elektronikai eszközök túlzott használata, mint az okos telefon, tablet, számítógép a bőrt egy szennyező fényhatásnak és hőhatásnak teszik ki. Ez az úgynevezett „kék fény” a természetes és látható fény része, de nagy dózisban káros szabad gyökök képződéséhez vezethet mely öregíti a bőrt: ezt hívjuk DIGITAL AGEING-nek.

Az INTENSE termékek összetevői

Laminaria hyperborea: egy barna alga, mely segít csökkenteni az idegsejtek öregedését és felveszi a harcot a neuroageing ellen. Speciális simító és védő hatást gyakorol, AGE CARE (bőröregedés gátlás). Elősegíti a sAPPalfa, védő idegsejt működését, ami megelőzi az idegsejtek károsodását, fenntartja a normál kommunikációt az idegsejtek és a fibroblasztok között így újra aktívvá teszi a kollagén és elasztin szintézist. Mikró algák által energetizált tengervíz: speciális hatása van a környezet szennyezés káros hatásai ellen. Egy láthatatlan védőpajzsot hoz létre a bőr felületén és a mélyebb rétegekben is, megkötve és semlegesítve a bőrbe felszívódó káros anyagokat.

Theobroma cacao: „Criollo Porcellana” fehér kakaó kivonata, ami több mint 3000 éve terem Peruban. Termesztése fenntartható módon zajlik, a környezet tiszteletben tartásával. Nagyon gazdag peptidekben, szaharidokban és polifenolokban, amik stimulálják a kollagén és elasztin termelődését. Ez a hatóanyag növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást.

Paeonia lactiflora: bazsarózsa, ázsiai eredetű virág nagyon érzéki és finom illattal. A királynő virágának is hívják, gazdag terpenoidokban és polifenolokban, antioxidáns hatású, ragyogó
és homogén arcbőrt kölcsönöz.

A webshopot ITT találod!

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera