Légy a könnyed, francia sikk mestere!

2017. október 02. |

A francia nők egyik kis pimasz titka kétségtelenül a makulátlanul matt, vörös ajkaikban rejlik.Ha Te is szeretnéd elsajátítani ezt az apró rafinériát, akkor ajánlunk egy újdonságot – a Bourjois Rouge Velvet the Lipstick rúzs a segítségedre lesz, hogy a finom sikk mesterévé válj!

A Rouge Velvet the Lipstick minden szempontból hibátlanul teljesít. Míg a legtöbb matt rúzs elnehezíti és kiszárítja az ajkakat, a Bourjois újdonsága hidratáló komplexet, esszenciális olajokat és magas pigment mennyiséget tartalmaz, így könnyed textúrával kombinálja az extrém matt megjelenést és a bársonyos érzést. Amellett, hogy észrevehetetlenül simul az ajkakra, egész nap kitart. Kend fel reggel és feledkezz meg róla – suttogj, nevess, szürcsölj pezsgőt vagy csókolózz… Mindent lehet!

A franciás, ultra matt rúzsnál fontos, hogy az ajkaid tökéletes precizitással legyenek kihúzva. A szupernőies, karcsú csomagolásában a Rouge Velvet the Lipstick applikátor hegye pontosan a megfelelő mennyiségű rúzst adagolja, így egy könnyed mozdulattal elkészítheted a sminked, és már léphetsz is ki az ajtón!

Sakk-matt, legyen matt!

Ha a rúzs tulajdonságai már lenyűgöztek, akkor csak azt kell eldöntened, hogy melyik színt válaszd a 12 bársonyos árnyalat közül. Telített, pigmentált formulája őrjítően mély színeket varázsol az ajkaidra: a szofisztikált, természetes nude-tól a puncsos pinkeken át az izzó vörösekig választhatod bármelyiket. A Rouge Velvet árnyalatai a klasszikus paletta új oldalát mutatják – a színek feltűnőek, elbűvölőek és illenek hozzád, bármilyen a hangulatod.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera