Légy a könnyed, francia sikk mestere!

2017. október 02.
A francia nők egyik kis pimasz titka kétségtelenül a makulátlanul matt, vörös ajkaikban rejlik.Ha Te is szeretnéd elsajátítani ezt az apró rafinériát, akkor ajánlunk egy újdonságot – a Bourjois Rouge Velvet the Lipstick rúzs a segítségedre lesz, hogy a finom sikk mesterévé válj!

A Rouge Velvet the Lipstick minden szempontból hibátlanul teljesít. Míg a legtöbb matt rúzs elnehezíti és kiszárítja az ajkakat, a Bourjois újdonsága hidratáló komplexet, esszenciális olajokat és magas pigment mennyiséget tartalmaz, így könnyed textúrával kombinálja az extrém matt megjelenést és a bársonyos érzést. Amellett, hogy észrevehetetlenül simul az ajkakra, egész nap kitart. Kend fel reggel és feledkezz meg róla – suttogj, nevess, szürcsölj pezsgőt vagy csókolózz… Mindent lehet!

A franciás, ultra matt rúzsnál fontos, hogy az ajkaid tökéletes precizitással legyenek kihúzva. A szupernőies, karcsú csomagolásában a Rouge Velvet the Lipstick applikátor hegye pontosan a megfelelő mennyiségű rúzst adagolja, így egy könnyed mozdulattal elkészítheted a sminked, és már léphetsz is ki az ajtón!

Sakk-matt, legyen matt!

Ha a rúzs tulajdonságai már lenyűgöztek, akkor csak azt kell eldöntened, hogy melyik színt válaszd a 12 bársonyos árnyalat közül. Telített, pigmentált formulája őrjítően mély színeket varázsol az ajkaidra: a szofisztikált, természetes nude-tól a puncsos pinkeken át az izzó vörösekig választhatod bármelyiket. A Rouge Velvet árnyalatai a klasszikus paletta új oldalát mutatják – a színek feltűnőek, elbűvölőek és illenek hozzád, bármilyen a hangulatod.