Igen a varázslatra!

2017. október 10.
A vibráló, kézzel megmunkált újdonságokat Mickey és Minnie egér figurája és más ikonikus Disney karakterek ihlették, hogy varázslatot csempésszenek a mindennapjainkba és arra inspirálnak, hogy megéljük álmainkat.

Ezen az őszön, mondjunk igent a varázslatra, és fejezzük ki vidámságunkat, örömünket és saját tündérmesénket az új Disney ékszerkollekcióval, állítsuk össze saját dizájnunkat az elbűvőlő választékból.

Íme az új Disney petite medálelemek a PANDORA kinyitható lebegőmedálokhoz, melyeket – a többi PANDORA kollekció petite-jeihez hasonlóan – egyesével megvásárolhatunk, így szabadon szárnyalhat a fantáziánk, és kifejezhetjük  egyedi stílusunkat.
A sterling ezüst Mickey és Minnie portré, és a Minnie és Mickey csók charmok egy kis varázslatot kölcsönzöznek mindennapi megjelenésünkhöz, fekete kristályokkal, áttetszőés piros cirkóniával, és – kézzel felvitt-, piros és fekete tűzzománccal.

A szezon másik újdonsága a Csillogó PANDORA lebegőmedál sterling ezüstből. Cirkóniával kirakott kerete, és kristályüveglapja gyönyörűkeretet ad az egyénileg kiválaszott petite medálelemeknek. Állíthatóláncának köszönhetően három hosszúságban hordhatjuk.

Viseljük a karkötőnkön is a varázslatos sterling ezüst portrékat, mint például Disney Mickey portrét és Minnie portrécharmot. Innovatív stílus, gyönyörűen megmunkált, magas minőségű, etikus forrásból származóalapanyagok: ezek a Disney ékszercsodák más PANDORA ékszerkollekciódarabjaival is kombinálhatók, hogy álomszép érzéseket és megkapó történeteket fogalmazzon meg!

Mutassuk meg mesés személyiségünket azzal, amit hordunk, és tegyük a mindennapjainkat álomszerűvé!