Személyre szabható öngondoskodási forma

2017. december 13.
Ne szalaszd el az akár 150 ezer forintos adókedvezményt, és ráadásnak szerezd meg az okos aktivitásmérőt az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár év végi belépési akciójában!


Mi, nők egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy tudatosan éljük mindennapjainkat: környezetbarát termékeket vásárolunk, etikus márkák mellett tesszük le a voksunk, megfontoltan döntünk, ha karrierünkről van szó. Követjük az aktuális életmód trendeket, kipróbáljuk a legújabb mozgásformákat, és az egészséges életmód jegyében akár napi 10 ezer lépést is megteszünk.
De nem csak egészségünk szempontjából kell tudatosan élnünk, pénzügyeinket is ugyanilyen megfontoltan kell kezelnünk. Ahogy a testmozgást, úgy a nyugdíjcélú megtakarítást is érdemes időben elkezdeni, hogy a nyugdíjas évek gondtalanul teljenek, mind az egészség, mind pedig a pénzügyek szempontjából. A pénzügyi tudatosság napjainkban egyre népszerűbb, szinte elengedhetetlen a mindennapokban, ennek a tudatosságnak pedig szerves része, hogy a nyugdíjas éveinkre történő megtakarítást idejében elkezdjük.

Az önkéntes nyugdíjpénztár a nyugdíjcélú megtakarítás egy kiváló formája, biztonságos, alacsony költségekkel járó, és személyre szabható befektetési lehetőség. Ráadásul pénzügyi szaktudást részünkről nem igényel, a befektetési döntéseket a szakértőkre bízhatjuk. Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár kínálta megtakarítási lehetőség ráadásul minden szempontból igazi jolly joker, egyszerű, költséghatékony és átlátható öngondoskodási forma.

Előnyök sora…

Belépéskor mi magunk határozhatjuk meg, hogy mekkora az az összeg, amit havi rendszerességgel félre tudunk tenni. Sőt, az adott élethelyzetünkhöz igazodva választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelő megtakarítási stratégiát. Újdonság, és csak az Aranykornál érhető el a megtakarítók számára, hogy egyszerre akár 2 portfólióban is megoszthatják a megtakarításukat.  A megtakarítás időszaka alatt pedig bármikor rugalmasan változtathatjuk a megtakarítási összeget és a befektetési stratégiánkat.

Az időfaktor fontos!

Amennyiben időben elkezdjük a nyugdíjcélú megtakarítást, nyugdíjas éveinkben sem kell lemondanunk kedvenc időtöltéseinkről, hobbijainkról, és az addig megszokott színvonalon telhetnek hétköznapjaink. Emellett, ha minél előbb kezdjük el a takarékoskodást, annál tovább használhatjuk ki az évi 20 százalékos adójóváírás lehetőségét is, mely éves szinten elérheti akár a 150.000 Ft-ot is. Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár a 2017. december 31-éig belépő tagoknak aktivitásmérőt ad ajándékba, ha vállalják a havi minimum 7.500 Ft tagdíj fizetését csoportos beszedéssel és befizetik az első két havi megtakarítási összeget. A belépés személyesen a stratégiai partner, az UniCredit Bank valamennyi bankfiókjában, és online ITT kezdeményezhető.

Amit még tudnod érdemes erről az öngondoskodási formáról!

• A 23 éves, 110 ezer pénztártagot számláló és 136 milliárd forint feletti kezelt vagyonú Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár számos innovatív, kényelmi szolgáltatással segíti ügyfeleit, így például az online bankkártyás fizetés lehetőségével, az egyéni-számlaszám szolgáltatással, a megtakarítás-kalkulátorral, vagy az online belépési pénztári felület fejlesztésével.

• 10 éves tagsággal, a nyugdíjba vonulást követően a pénztártagok teljes megtakarításukat több formában is, adómentesen felvehetik

  • egy összegben az egész megtakarítást, vagy csak egy részét, és a fennmaradó összegről később döntenek (részösszeg kifizetés évente kérhető)
  • járadékként (havi kifizetések formájában, a nyugdíj kiegészítése érdekében)
  • a fenti két megoldást kombinálva: egy részét egy összegben, fennmaradó részét járadékként

További információ és online belépési lehetőség az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár oldalán, ITT található!

Jelen felhívásban szereplő információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek és a jelenleg hatályos 2017-es jogszabályok – különösen az adótörvények és az Öpt. – alapján készültek.Jelen tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és kondíciók, a Pénztár hozamai, a megtakarítás, valamint a promóció további részletei, feltételei a www.aranykornyp.hu, valamint a Pénztár ügyfélszolgálatain érhetőek el (06 1 374 8400).Az Amundi Alapkezelő Zrt. a felelős öngondoskodás elkötelezett támogatójaként jelenik meg a jelen kampányban, részvétele nem minősül tájékoztatásnak, a kampányban megjelenő anyagok és információk elkészítésében nem vett részt, azokért nem felel.