A tavasz már megérkezett az ECCO-hoz!

2018. április 14.
Cukorkaszínekkel érkeznek az ECCO tavaszi cipői, de a pasztell árnyalatok között nemcsak a vérbeli romantikusok találnak majd kedvenceket. A bájos balerinákon kívül vagány sneakerek és ráadásként divatos táskák közül is válogathatunk.

Az első napsugarak valahogy mindig meghozzák a kedvünk a hamvas árnyalatokhoz, mint az örök kedvencnek számító púderrózsaszín, az elegáns bézs és az éteri fáradt kék. Ezekben a színekben pompáznak az ECCO 2018-as tavaszi cipői is, persze a gyönyörű cukorka-árnyalatokat vagány és divatos fazonok igazítják sokféle stílushoz.

Kényelem és stílus

Alapvetően minden ECCO cipő az innovatív talpkiképzés és a gyönyörű, gazdag bőr felsőrész egyedülálló ötvözete: tradíció és inno­váció egyben. De az új trendek és a hagyomány találkozása még soha nem volt olyan szembetűnő, mint az ECCO CREPETRAY modellekben. A kollekció kényelmes, mégis divatos papucscipői és fűzős darabjai a szezon kedvencei lesznek, hiszen sokoldalúan hordható, praktikus darabok.

4 fotó megtekintése

A babakék szín szerelmesei az INDIGO kollekcióból válogathatnak: a különleges TRUE INDIGO bőr legizgalmasabb tulajdonsága, hogy az anyag és a festék egyedi textúrájának hála nem készülhet két egyforma cipő belőle. Az z ECCO TRUE INDIGO farmer-ihletésű bőreiből készült változó színmélységét hordozó kollekciójának cipői az idő és a használat során ugyanúgy változnak, mint a kedvenc farmered.  Az egyik legizgalmasabb darab talán a kockasarkú nyitott szandál, ami kimondottan telitalálat lehet, hiszen a szögletesebb formák és a tömbös kockasarkak uralják a 2018-as tavaszi cipőtrendeket. De a nőies magassarkú mellett megfér a vagány edzőcipő és a laza pántos papucs is – természetesen mind a kék legszebb árnyalataiban.

4 fotó megtekintése

Meseszép sneakereket és ballerinákat találhatunk a púderesebb árnyalatokban is. A szaténfényű bézs és álmos rózsaszín darabok feldobhatják szettünket, mégis nagyon hordhatóak, tökéletes alapdarabjai lehetnek tavaszi gardróbunknak.

Egészítsd ki!

Az igazán stílusos összhatás érdekében kombináljuk a cipőket az ECCO új táskáival! A rohanós hétköznapokra válasszunk kényelmes, letisztult formavilágú hátizsákokat,  – természetesen passzoló pasztellszínekben – de elegánsabb alkalmakra is találunk divatos kézitáskákat. A cipők a hozzájuk illő táskákkal párosítva tökéletes összehangot adhatnak szettünknek, de külön-külön megvásárolva őket is igazi statement darabokkal bővíthetjük ruhatárunkat.

A 2018 tavaszi szezon új, ultra­könnyű kollekcióját keresd az ECCO üzletekben! Hu.ecco.com
Promóció