Ezeket a ruhadarabokat szerezd be sulikezdésre a gyerekeknek

2018. augusztus 06.
Bár még javában lógatjuk a lábunkat a vízparton, élvezzük a bódító napsugarakat és a mézédes gyümölcsöket, már most érdemes előre gondolkodni, és beszerezni mindent, amire sulikezdéskor szüksége lehet a gyerkőcöknek. Nincs is rosszabb, mint a tanévnyitó napján rádöbbenni, hogy a gyerekek kinőtték az ünneplős cipőt, vagy nem találják a tornazsákokat!

Ha szeretnénk elkerülni ezt a feszültséggel teli szituációt, akkor augusztusban érdemes átnézni a gyerekek gardróbját – mi az, ami még hiányzik, melyek azok a nélkülözhetetlen kellékek, amelyekre szükségük lesz az évnyitón, vagy az utána következő, egyre hűvösebb időszakban? Ha ezt megtesszük, akkor biztosan nem várnak minket kellemetlen meglepetések az amúgy is stresszes, iskolakezdős napokban!

Az F&F választékában mindent megtalálhatunk, amire csak égető szükség lehet – ráadásul kedvező árakon, nagy választékban. A tanévnyitó ünnepségre kötelező fehér felsők és fekete alsók több verziója sorakozik a polcokon, amelyek közül biztosan megtaláljuk a legtökéletesebbet – vagyis azt a darabot, amely a gyerekek és a tanárok tetszését is elnyeri majd…

A kötelező ünneplőruha mellett a hátizsákok és a tornazsákok beszerzése jelenthet még problémát, hiszen amellett, hogy mi, szülők a praktikusságot keressük, a csemetéink biztosan inkább az anyagokon szereplő figurák és minták szerint választanának. Nos, a jó hír, hogy a menő dínós és unikornisos motívumok miatt itt sem kell kompromisszumokat kötnünk! A steppelt meleg pufidzsekik, a vagány mintás pólók és a pihe-puha, kényelmes darabok a tanítás utáni nagy játszóterezésekhez, a hétvégi kirándulásokhoz lesznek majd ideálisak.

Annak az előnyeit már nem is említenénk, hogy egy ilyen shopping-körút milyen mesés apropót nyújt arra, hogy mi is körülnézzünk a női osztályon, és magunknak is beújítsunk egy-két szép darabot az őszre!

Még több inspiráció: f-f.com

Promóció