Tavasz a Reservednél földszínekben

2019. február 25.
A Reserved a 2019-es tavaszi szezont igen természetes felütéssel kezdi, föld színekben. Modern vibrálását retró elemek teszik egyedivé.

Egyedülálló hétköznapi viselet

Modern, avantgárd, vintázs. Ez a lényege a Reserved tavaszi kollekciójának. A márka tervezői az 1970-es évek fiús lány, valamint az évtized divatikonjainak stílusára építenek. A kollekció egyszerű, de strukturált formákat, négyszögletes vagy A-vonalú szabásokat mutat be, melyeket éles vonalvezetés, aszimmetrikus szabás tesz különlegessé. Egyes elemei pedig felidézik a ’90-es évek sportruházatát.

Női kollekció

Nagyméretű formák uralma jellemzi a női kollekciót. Oversized midi ruhák, földig érő tunikák, kúp szabású szoknyák, olykor egy csipetnyi hippi vibrálás fűszerezi a hétről hétre megújuló választékot. Hangsúlyosak az élénk színű, ’70-es évek stílusát idéző kabátok. Hétköznapibb darabjai közt találunk magas derekú farmert, szögletes miniszoknyát és V-nyakú pulcsit pikáns neonszínekben. Mégis, alapvetően természetes, tompa színpaletta uralkodik olyan színekkel, mint barna, borostyánsárga, elefántcsont és citrom. Népművészeti hatású kiegészítők és ékszerek az ideális kiegészítői. A kollekció markáns elemei a keleti stílusú, fatalpú platform szandálok. Vásárolj online, a kollekciót ITT találod!

Kattints a képre a galériáért!

27 fotó megtekintése

Férfi kollekció

Férfi vonalon a geometriai minták viszik a kulcsszerepet. Egyenes vonalvezetésű darabok jellemzik, legyen szó viharkabátról vagy áttetsző esőkabátról. A galléros dzsekiknek enyhén utilitarista karaktere van és egyszerű stílusukkal az 1990-es éveket idézik meg. Csakúgy, mint a szűk, egyenes szárú farmerek, melyek a megtévesztésig emlékeztetnek a két évtizeddel ezelőtti farmer klasszikusokra. A kollekciót a trendi övtáskák teszik teljessé. A sportos jelleget hangsúlyozzák a vastag talpú tornacipők. Vásárolj online, a kollekciót ITT találod!

Kattints a képre a galériáért!

12 fotó megtekintése

 

Lassú ritmusban

A kollekció hangsúlyos tulajdonsága az univerzalitás, a darabok hordhatók napközben és este is. Világjáró vibrálást sugároz karakteres darabjaiban és célja, hogy a lazaság és kényelem elemeit hozza a ruhásszekrényekbe.

A női kollekció darabjait a képre kattintva is megnézheted!

24 fotó megtekintése

Promóció