Párizs Instagram-gyanús helyszínei egy csúcsmobillal

2019. április 11.
A Huawei P30 Pro csúcskészülékével indultunk útnak, hogy felkeressünk három izgalmas helyszínt Párizsban, és persze meg is örökítsük.

Közel a Notre Dame-hoz található Párizs egyik legédesebb cukrászdája, az Odette Paris, amely nem mellékesen az egyik legtöbbet posztolt francia helyszín is az Instagramon. Édes kis cukrászda egy eldugott mellékutcában (77 rue Galande), amit érdemes felkeresni. Főleg ha egy szuper kávé és az isteni, különleges és izgalmas töltelékekkel megbolondított golyócskák mellé isteni fotókat is szeretnénk készíteni. Hol: www.odette-paris.com

Aki többször is járt már a francia fővárosban, és nem is egy képet készített már az Eiffel-toronyról, annak is van egy jó tippünk. A torony közelében található a Rue de L’Univeristé, ahonnan izgalmas fotót készíthetünk. Ez a kis párizsi utca különleges építészeti megoldásaival és persze az Eiffel-toronnyal a háttérben biztos siker az Instagramon is.

A Pompidou központot sem hagyhatjuk ki, ha Párizsban járunk. Nemcsak a kiállításokért érdemes felkeresnünk a francia főváros modern művészeti jellegzetességét. A 7 emeletes épületről ugyanis a kilátás is pompás. A lábunk előtt elterülő város és a messzi távolban látható Eiffel-torony pedig akár közelebb is hozható egy kattintással.

Amit a Huawei P30 Pro okostelefonról tudnod kell:

Minden kétséget kizáróan az okostelefonos fényképezés új csúcsait feszegeti Leica Quad kamerás rendszere. Ez az egyedülálló, nyolcszoros SuperZoom lencsét tartalmazó szuperkamerás rendszer a 40 MP-es szuperfényérzékeny kamerával, a 20 MP-es ultraszéles látószögű lencsével és a HUAWEI ToF kamerával minden pillanatot tökéletesen örökít meg. Az új periszkópos telefotó lencsével jobb optikai közelítési lehetőségeink vannak, a képminőség romlása nélkül. A 40 MP-es főkamera által leadott színtelítettségnek, valamint az OIS és AIS stabilitásának köszönhetően gyönyörű képek készíthetők a telefonnal. A SuperZoom lencse 5 x-es optikai és 10x-es hibrid nagyítást tesz lehetővé kiváló felbontásban és gazdag részletekkel, sőt a digitális zoom 50x-es nagyításra is képes.

A telefonról bővebben ITT olvashatsz!

Promóció