Fedezd fel a természet kincseit egy csésze kávéban az új Davidoff Café Limited Edition Topazzal

2019. december 02. |

A legújabb Davidoff Café Limited Editionben a természet lenyűgöző csodáit fedezhetjük fel. Ez a kávé a topáz, egy speciális drágakő szépsége és energizáló hatása előtt adózik elismeréssel. A legújabb kávékeverék tisztelgés a világ lenyűgöző szépsége előtt, ami a drágakövekben is tükröződik: a kávészemek és a drágakövek egyaránt értékesek és a maguk nemében egyediek. A legfrissebb limitált kiadáshoz a Kolumbiából származó legjobb arabica kávészemekből, a legnagyobb szakértelemmel készül ez a prémium kávékeverék, melyből tökéletes Davidoff Café főzhető. Az exkluzív csomagoláson szembetűnő dizájnelemeket találunk: az élénken ragyogó színek, valamint a fényes, csillogó grafikai elemek lenyűgöző, topázszerű hatást keltenek.

A kávérajongók a világon mindenhol nagyra értékelik, és kedvelik exkluzív kávékeverékeink páratlan minőségét. A legújabb Davidoff Café Limited Edition Topazhoz választott speciális recept lehetővé teszi, hogy az érzékeket kényeztető, egyedi élmény formájában fedezzük fel a természet kincseit. A 100%-ig arabica kávészemekből a legnagyobb szakértelemmel készített, ízletes, jó minőségű kávékeverékből tökéletes Davidoff Café készíthető. Akár a pörkölt őrölt kávét, akár az instant kávét választjuk: mindkét változat selymes és intenzív aromával kel életre a csészében. Az egyedi, lassan forgó dobban történő pörkölésnek köszönhetően az őrölt pörkölt kávét mandarint idéző kellemes citrusos jegyek árnyalják, míg az instant kávé kiegyensúlyozott pörkölt ízvilága egy csipetnyi fekete csokoládés jelleget mutat a csészében.    

Topáz: tökéletes drágakő, egyedülálló kávé 

Ez a limitált kiadás a maga egyedileg összeválogatott hozzávalóival egy különleges tervezésű csomagolásban érkezik. A természet és a topáz örök szépségének ábrázolásához elegáns dizájn, valamint luxus külső és anyagok társulnak. A topázhoz híven az egyedi kialakítás meleg, élénk és ragyogó színekkel, valamint fényes és csillogó grafikai elemekkel nyűgözi le a vásárlókat. 

Lenyűgöző, egyedi és csak korlátozott ideig kapható

Ez az egyedülállóan új Davidoff Café Limited Edition csak korlátozott ideig lesz kapható 2019 novemberétől. A Topaz tökéletes azon kávérajongók számára, akik értékelik a Zino Davidoff által kínált kíváló minőséget. 

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera