Íme az év legtrendibb kiegészítői – Top 5

2019. december 11.
Ahogyan egy divatos óra, úgy egy stílusos karkötő is csodás kiegészítőként ékesíti a hölgyek csuklóját. Most következő összeállításunkban ezeket mutatjuk be. A világmárkákra szakosodott FashionWatch kiválogatta Neked az év legtrendibb kiegészítőit, válogass te is kedvedre.

Bohém elegancia egyenesen Olaszországból

Igazi kézműves és fantáziadús mestermunka. Extravagáns olasz dizájn és profi svájci óraszerkezet tökéletes eredménye. Minden modell túlméretezett arab számokkal, koronára emlékeztető felhúzóval díszített. A kézzel készített olasz bőrszíj és a vibráló színek minden darabot egyedivé. Légy merész és válassz egy feltűnő Gaga Milano luxus karórát!

Élj színesen!

A modern vonalú szilikon órák a ruhatárunk praktikus kiegészítői lehetnek, mert minden öltözetünkhöz találunk megfelelő színt és stílust. A H2X órák számlapjai  különböző tervezésűek és színűek, itt is lehet válogatni, kinek milyen az ízlése és a hangulata. Mivel nagyon nehéz a döntés és az ára is kedvező, érdemes többet is beraktározni, így az óránk is szerves része lesz az outfittünknek.

Kifinomult nők választása

Olasz stílus, inspiráló nőiesség és luxuskivitel – ez a Liu Jo. A Liu Jo karórák ellenálló anyagokból készülnek. Csillogó kristályokkal, nőies színekkel és formákkal kifinomult megjelenést ad viselőjének. Az időtálló elegancia és a tökéletes nőiesség megtestesítője. 

Viseld magadon sorsod fonalát!

A Leaf márka színes fonalakból készült karkötőit különleges charmok díszítik. A színek és charmok különböző kombinációi mágikus erővel bírnak, szerencsét hoznak vagy segítenek visszaidézni a nyarat. A karkötők természetes és minőségi anyagokból készülnek, többek közt 925-ös Sterling ezüstből, sárgarannyal vagy rozéarannyal ötvözve. Keress a Leaf kollekcióban olyan szimbólumot, mely jelentése fontos mondanivalóval bír számodra és viseld magadon sorsod fonalát!

Olasz kifinomultság 

Minőségi anyagok és az olasz dizájn egy elbűvölő ékszermárkában öltenek testet. Az eredmény magas színvonalú divatérzést kínál a hölgyeknek. Képes kifejezni a valódi női szépséget. Légy egyedi és fejezd ki magad Rebecca ékszerrel.

A fent említett órákat és ékszereket keresd a FashionWatch üzleteiben és a webshopban   

Promóció