Mit tehetünk a megereszkedett arcbőr ellen?

2020. február 17. |

Sajnos előbb vagy utóbb - és legtöbben csak remélni merjük, hogy inkább utóbb - de mindenkit utolér a bőröregedés. Megjelennek a bosszantó kis ráncok, az első pigmentfoltok, aztán idővel valóra válik minden nő rémálma; megereszkedik az arcbőr, és fokozatosan átalakul az arc formája.

Az arc álltól szemöldökig tartó részére jellemző, hogy fiatalkorban V-, illetve lefelé mutató háromszög alakú, azonban az évek múlásával a hormonszint csökkenésének köszönhetően az arcbőr veszít rugalmasságából, és az arcizmok a súly és a bőrizmok koncentrálódásának hatására elvesztik feszességüket, és összeesnek. Ez az arc alsó részének a megereszkedésében nyilvánul meg.

Azonban nem kell kétségbe esnünk, hiszen az Yves Rocher szabadalmaztatott innovációjának, az indás ínfűből kinyert növényi kollagénnek köszönhetően tű és sebészi beavatkozások nélkül orvosolhatjuk a problémát.

A vadnövényként ismert indás ínfű valójában igen értékes növényi hatóanyagokat rejt magában, szerkezete nagyban hasonlít az emberi arcbőrt alkotó kollagénhez. A sejtekből kinyert növényi hatóanyag energiával tölti fel a sejteket, és segít megerősíteni a bőr összetételét. In vitro tesztek igazolták, hogy a bőr 19%-kal feszesebbé válik, és 27%-kal nő az elasztin-szintézis.

Emellett a teljes termékcsalád újrahasznosítható üvegtégelyekbe kerül, külső csomagolásuk pedig fenntartható erdőgazdálkodásokból származó papírból készül. Nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, sem ásványolajokat.

Egy szóval tehát kíméletes a bolygóhoz és az arcbőrhöz, de kíméletlenül elbánik a megereszkedett területekkel!

A Lifting Végétal egyes termékeiről többet tudhatsz meg az alábbi linken!

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Ínycsiklandó vendégváró falatok baráti filmnézéshez hamburger

Ínycsiklandó vendégváró falatok baráti filmnézéshez

Vízparti vacsoraélményre hív a Michelin-csillagos, olasz sztárséf a SHO BEACH-en Beach Dining

Vízparti vacsoraélményre hív a Michelin-csillagos, olasz sztárséf a SHO BEACH-en

Napvédelmi 1×1 fényvédelem

Napvédelmi 1×1