Mit tehetünk a megereszkedett arcbőr ellen?

2020. február 17.
Sajnos előbb vagy utóbb - és legtöbben csak remélni merjük, hogy inkább utóbb - de mindenkit utolér a bőröregedés. Megjelennek a bosszantó kis ráncok, az első pigmentfoltok, aztán idővel valóra válik minden nő rémálma; megereszkedik az arcbőr, és fokozatosan átalakul az arc formája.

Az arc álltól szemöldökig tartó részére jellemző, hogy fiatalkorban V-, illetve lefelé mutató háromszög alakú, azonban az évek múlásával a hormonszint csökkenésének köszönhetően az arcbőr veszít rugalmasságából, és az arcizmok a súly és a bőrizmok koncentrálódásának hatására elvesztik feszességüket, és összeesnek. Ez az arc alsó részének a megereszkedésében nyilvánul meg.

Azonban nem kell kétségbe esnünk, hiszen az Yves Rocher szabadalmaztatott innovációjának, az indás ínfűből kinyert növényi kollagénnek köszönhetően tű és sebészi beavatkozások nélkül orvosolhatjuk a problémát.

A vadnövényként ismert indás ínfű valójában igen értékes növényi hatóanyagokat rejt magában, szerkezete nagyban hasonlít az emberi arcbőrt alkotó kollagénhez. A sejtekből kinyert növényi hatóanyag energiával tölti fel a sejteket, és segít megerősíteni a bőr összetételét. In vitro tesztek igazolták, hogy a bőr 19%-kal feszesebbé válik, és 27%-kal nő az elasztin-szintézis.

Emellett a teljes termékcsalád újrahasznosítható üvegtégelyekbe kerül, külső csomagolásuk pedig fenntartható erdőgazdálkodásokból származó papírból készül. Nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, sem ásványolajokat.

Egy szóval tehát kíméletes a bolygóhoz és az arcbőrhöz, de kíméletlenül elbánik a megereszkedett területekkel!

A Lifting Végétal egyes termékeiről többet tudhatsz meg az alábbi linken!